Trucs per llogar un pis de forma segura

Si no vols exposar-te a trobar-te amb un seriós problema en el teu lloguer, molt atents als nostres consells per llogar un pis de forma segura amb les claus dels professionals!

Assessora’t

A l’hora de posar un immoble en lloguer hi ha determinats aspectes que hem de tenir clars, a més de deixar-nos assessorar. Conceptes com posar el preu tècnic del lloguer, realitzar un inventari del contingut que es deixa, concertar les visites a l’habitatge, etc. Són claus per a llogar un pis de forma segura.

Comunicacions oficials

És molt important, que cada mesura que es dugui a terme a l’hora de llogar un pis vagi comunicada de manera formal i en temps. Per exemple, si es realitza alguna millora a l’immoble, si la comunitat de propietaris ha de dur a terme alguna acció o si cal tornar unes claus. Tot té el seu termini i canal.

Canvis titularitat

Per llogar un pis de forma segura, els professionals del lloguer, sempre recomanem que els subministraments estiguin donats d’alta fins que els nous inquilins s’instal·lin a l’immoble. Un cop ja estiguin assentats, s’ha de procedir a un canvi en la titularitat dels mateixos, passant a nom dels arrendataris. Mai recomanem mantenir el subministrament a nom del propietari o realitzar un canvi en el compte bancari, ja que en el cas d’impagament, el responsable subsidiari serà l’arrendador.

Contractes basats en la LAU

A l’hora de formalitzar un contracte d’arrendament, si el que busques és llogar un pis de forma segura, ho has de realitzar sota l’assessorament professional i ha d’estar basat en la Llei d’Arrendaments Urbans. Aquesta et protegirà a tu ia la teva llogater i marcarà els vostres drets i obligacions.

Mesures preventives

Llogar un pis de forma segura, no només suposa complir amb cadascuna de les variables que exposàvem amb antelació, sinó que necessita que es compleixin altres criteris com l’assessorament professional, el qual sempre et permetrà prendre mesures preventives per garantir-te un lloguer segur.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 10 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.