Trucs per mantenir vives les plantes al teu pis de lloguer

A tots ens agrada tenir plantes a casa, però que difícil és mantenir-les! I el pitjor, que no es mantinguin vives. Avui et portem els millors trucs perquè sempre tinguis flors, plantes i testos en el teu pis de lloguer i que llueixin perfectes.

COM MANTENIR CORRECTAMENT LES PLANTES

Si hi ha una cosa clara és que, si volem presumir de plantes a casa i que aquestes donin un toc diferenciador a la nostra llar, cal mantenir-les i posar-nos una mica a el dia en matèria de jardineria. La manca d’experiència, regar en excés o el tipus de planta i els seu delicat manteniment fan que moltes vegades veiem com aquestes es fan malbé o moren abans d’hora, per evitar aquestes situacions, tenim uns consells per a tu:

ATENT AL MANTENIMENT

Com a éssers vius que són hem de tenir cura de les plantes i no deixar de banda les nostres obligacions, per això és important conèixer les especificacions de la seva cura segons el tipus, a més és important escollir la zona on volem col·locar-les, no tots els llocs són propicis, i és que n’hi ha que necessiten d’abundant llum, altres de menys i el mateix passa amb la humitat. Tampoc caiguis en l’error de regar en excés o de pensar que poden aguantar sense aigua més temps del que és recomanable, en cas contrari et duraran menys temps.

TRIA PLANTES RESISTENTS

Millor el bo conegut que el dolent per conèixer, i més si ets principiant. Per això, l’ideal és escollir plantes resistent i que coneguem o al menys que el seu manteniment sigui senzill. Comença per espècies de fàcil conservació i cura ia mesura que vagis aconseguint mantenir-les veu incorporant altres varietats.

LA IMPORTÀNCIA DEL TEST

La mida importa i molt i la composició també. Trieu el test més adient per la vostra planta. Per a aquelles que requereixen més humitat, el plàstic pot ajudar a retenir l’aigua. Els tests de fang són poroses per la qual cosa són una bona opció si et preocupa el excés d’humitat.

CALENDARI DE REG

El reg és clau, per això, perquè no caiguis en oblits ni distraccions sempre funciona molt bé establir-se un calendari amb el qual seguir una rutina de manteniment de les plantes.

DIPÒSITS D’AIGUA I TRUCS CASOLANS

Si el tema de regar et suposa un problema, et recomanem utilitzar dipòsits d’aigua que filtraran la quantitat necessària que necessiten les teves plantes i et evitaran haver d’estar constantment pendent. D’altra banda, perquè les plantes creixin uniformes, fes-les girar i canvia la seva orientació de tant en tant, així t’asseguraràs que rebi llum en tots els angles, o en cas contrari tindràs una estranya planta desigual que creixerà cap a la llum.

NETEJA I PODA

Les fulles i flors sempre han d’estar ben mantingudes per la qual cosa és important netejar-les de restes de pols i brutícia i retirar les que es facin malbé. Per fer una poda correcta, empra el material correcte i elimina qualsevol desperfecte.

Quins són els teus consells per mantenir les plantes de casa en perfecte estat? Explica’ns i ho afegirem a la nostra entrada.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 − two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.