Trucs per tenir un armari organitzat i no morir en l’intent

Ho sabem, el pitjor del canvi de temporada és el canvi de roba a l’armari. No saber que posar-se, on ficar les coses, perquè hauríeu de llençar i què no … Avui us facilitem una mica més l’existència i us donem uns consells imprescindibles perquè els armaris del teu pis de lloguer estiguin més ben organitzats que qualsevol prestatgeria d’una botiga de roba 😉

ordenar armaris

Cerca i troba ràpid

Si vols que els armaris del teu pis de lloguer, llueixin organitzats i més siguin pràctics, el primer que hauràs de fer és crear un accés ràpid, per a això divideix les peces de tres formes: roba per al treball, per a esdeveniments i roba d’oci . Aquesta primera divisió us permetrà trobar més ràpid i saber què teniu.

El nostre consell: Si voleu un armari de pel·lícula, dins de cada divisió subdivideix per colors.

Separadors

Potser són l’element més pràctic per a usar en calaixos. Els separadors et permetran dividir en diverses parts un mateix espai i així poder-lo utilitzar per a múltiples coses. On aconseguir-los? Hi ha armaris que vénen ja amb ells inclosos, si no és el cas, els venen en centres comercials tot i que també pots reciclar petites caixes i anar cobrint el buit i omplint-les amb coses.

El nostre consell: per als cinturons i bosses no facis servir separadors, ocuparan molt espai. Et recomanem que els pengis en un penjador múltiple.

Etiqueta

Ja hi ha vinils per a tot, fins i tot per poder etiquetar què tens a cada calaix. Hi ha molts models i no tenen per què ser visible si no ho vols. Una altra opció és organitzar a principis de setmana la roba de dilluns a divendres, separant-la en penjadors. Amb aquest recurs evitaràs haver de remoure i desorganitzar tot el que ja has deixat col·locat.

Invents barats que t’ajudaran

Avui en dia hi ha centenars d’estris que t’ajudaran a mantenir l’ordre i l’estètica en les teves armaris. El primer que us recomanem és un que segur coneixereu i ja feu servir, les bosses d’envasat al buit. Amb ella podràs guardar topa la roba de la temporada anterior, sense que ocupi lloc. A més, a les botigues és molt comú veure dobladors de roba, una taula plastificada, molt econòmica, que deixarà perfectament tota la roba.

El nostre consell: inverteix en unes caixes transparent per organitzar el teu calçat.

Explica’ns, com fas perquè l’armari del teu pis de lloguer no sigui una lleonera?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − 7 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.