Trucs útils perquè el teu pis de lloguer sempre estigui perfecte

Avui dediquem una entrada especial al nostre bloc a rescatar trucs i consells que ens faran presumir del nostre pis de lloguer , ja sigui per tenir una neteja perfecte, així com el millor mobiliari o la temperatura ideal.

Sovint pensem que per tenir una casa de catàleg, com aquestes que surten a les revistes, necessites dedicar un munt de temps al teu pis de lloguer, però, hi ha petites coses que, portant-les a terme, destaquen i amb prou feines hem d’invertir-hi temps .

5 COSES QUE CANVIARAN EL TEU PIS DE LLOGUER

VIDRES SEMPRE NETS

Els vidres són un punt de la nostra casa que sempre crida l’atenció . Tenir-los perfectes és gairebé una missió impossible, i és que entre el complicat que resulta netejar-los i que de seguida s’embruten, sempre acaben mostrant alguna empremta.

Perquè finestres, miralls o mampares del teu pis de lloguer sempre llueixin perfectes et recomanem que, a més de no espaiar molt en el temps la seva neteja habitual, utilitzis un mètode casolà molt efectiu, com és el vinagre blanc. D’altra banda, de cara a netejar, sempre comença pels perfils i contínua pel vidre aplicant el vinagre o qualsevol producte de cap a peus. A més, si vols que el resultat sigui perfecte , fes servir per assecar, en profunditat, una baieta que no expulsi pelusses o paper de diari.

En el cas que els vidres estiguin molt bruts , segueix els passos anteriors, però utilitza amoníac diluït en aigua, en les quantitats especificades pel fabricant. A més de desinfectar aconseguiràs eliminar tot tipus d’empremtes, pols i àcars.

EL LLIT PERFECTE

Com si entressis a un hotel, així lluirà el llit de casa teva. Com aconseguir-ho? Doncs fàcil! El primer, ventilar, tenir l’habitació recollida i neta i, en segon lloc, apostar per un bon joc de llençols. D’altra banda, si vols fer la teva llit com ho fan en els hotels i que aquesta no només llueixi perfecta, sinó que també de sensació de confort, plaer i benestar, segueix aquests passos:

  • Comença a fer el llit sempre per un lateral .
  • El llençol de sota sempre ha d’estar perfectament estirat i sense cap tipus d’arruga.
  • Per al llençol del taulell, aixeca uns 50 centímetres penjant per la part superior del llit. La cantonada sobrant situa-la sota el matalàs, deixa caure la resta de llençol i en últim lloc tensa tot el llençol sota el matalàs.
  • Col·loca el nòrdic o manta , sempre és recomanable que sigui de les mateixes dimensions que els llençols.
  • Situa el cobrellit per sobre i estira sense que quedin imperfeccions.

El llit sempre és el protagonista d’una habitació, que aquesta llueixi perfecta, farà que la resta de l’estada destaqui encara més.

QUE EL TEU PIS SEMPRE FACI BONA OLOR

Entrar a una casa i que t’envaeixi un dolç aroma a net no té preu. Per aconseguir-ho, només hauràs de ventilar diàriament i emprar alguns trucs senzills com mantenir la casa neta, decorar amb plantes naturals, utilitzar essències (n’hi ha de centenars d’olors segons el teu gust) també hi ha altres sistemes DIY que segur que t’encantaran com utilitzar la closca de llimona, o fer saquets amb flors seques o llavors de cafè.

MOBLES I PORTES DE FUSTA PERFECTES

Tenir el mobiliari del nostre pis de lloguer en bon estat , sense esvorancs ni desperfectes diu molt de nosaltres i de la forma de cuidar la nostra casa. Potser, els mobles i portes de fusta sempre són els més complicats de mantenir per això et deixem els millors consells:

  • Intenta mantenir a ratlla la pols netejant diàriament, sinó pots com a mínim un cop a la setmana.
  • Utilitza una baieta suau i sempre neta en el sentit de les vetes.
  • Evita la humitat i l’amoníac, els esquerda i treu la brillantor.
  • Cada cert temps tracta’ls amb un producte especial que els nodreixi.

LA TEMPERATURA IDEAL

Que en el nostre pis de lloguer sempre tinguem la temperatura ideal és més senzill del que sembla. Si és estiu, i no tens aire condicionat, pots fer que la casa estigui fresca ventilant a primera i última hora del dia i mantenint tancat tot durant les hores de més calor.

D’altra banda, a l’hivern, per evitar que el fred entri en la nostra llar, a més de reduir el temps de ventilació diària, pots jugar amb els tèxtils (cortines, cobrellits, mantes) a més de amb tapissos i catifes.

En tots dos casos, tenir un bon aïllament al pis de lloguer , així com unes finestres i portes correctes ens ajudaran a mantenir la casa a la temperatura òptima.

Aquests són els nostres consells perquè el teu pis de lloguer sempre llueixi perfecte i sentis la teva casa com un lloc sagrat ple de tranquil·litat i confort.

Tens el teu algun consell casolà que vulguis compartir?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + eleven =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.