Una casa antiga decorada a l’estil Shabby Chic

Avui parlarem d’un estil de decoració que està molt de moda: l’estil Shabby Chic, si estàs buscant una forma adorable i molt cridanera de decorar la teva llar, ¡apunta’t a aquesta nova tendència!

Característiques de l’estil Shabby Chic

L’estil Shabby Chic es tracta d’un estil decoratiu que ens pot recordar a la decoració rústica, ja que fa servir molts elements d’aquesta: motllures als mobles i sostres, mobiliari amb aspecte antic i fins i tot vintage, complements típics de les cases de camp, etc., no obstant, mentre que la decoració rústica sol caracteritzar-se per un marcat color fosc i marronenc, l’estil Shabby Chic està decorat amb colors càlids com el blanc i els colors pastel.

La gràcia d’aquest tipus de decoració es que sembla treta d’una època passada, però integrant coses modernes. Així que si vols decorar el teu pis de lloguer seguint aquest estil decoratiu, hauries d’apostar per mobles rústics, panys antics, portes de fusta, elements decoratius de llautó, parets de pedra i altres elements típics de les cases de camp.

Exemple d’una casa decorada a l’estil Shabby Chic

Coma  exemple us deixem les imatges d’una casa decorada a l’estil Shabby Chic. El rebedor, dona pas a la cuina per un costat i al saló per l’altre. El saló, es tracta d’un saló mitjà, amb molta personalitat, amb unes llibreries altes que ocupen tota la paret, pel que inclou una escala de fusta antiga i tot. Podem veure com el mobiliari i els elements del saló estan perfectament escollits: un rellotge de cuco, miralls amb marcs daurats d’aspecte vintage, i armaris antics, perfectament integrats.

Les habitacions de la casa estan connectades per portes dobles que si s’obren, donen un aspecte obert i molt fluid. El saló dóna pas a un ampli menjador, i el menjador, dóna pas al dormitori.

casa estilo shabby chiccasa estilo shabby chiccasa estilo shabby chiccasa estilo shabby chiccasa estilo shabby chiccasa estilo shabby chiccasa estilo shabby chiccasa estilo shabby chiccasa estilo shabby chiccasa estilo shabby chiccasa estilo shabby chiccasa estilo shabby chiccasa estilo shabby chiccasa estilo shabby chiccasa estilo shabby chic

imatges via: Inspirahogar.com

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 7 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Pot llegir i revisar l'avís legal i la política de protecció de dades