Viure de lloguer: els subministraments

By   3 de novembre de 2015

El post d’avui el dediquem a tot el que has de saber sobre els subministraments.

MediaHandler

Titularitat

La titularitat dels subministraments atorga la responsabilitat última del pagament dels mims a una persona. En el cas del lloguer, el propietari ha de donar-los d’alta, sent ell el titular en un primer moment, per a posteriorment, quan se signi el contracte, passar-los a nom del llogater. No val, com molts creuen, amb el canvi de la domiciliació bancària perquè si l’inquilí deixa de pagar el propietari acumularà el deute al seu nom i serà responsable del mateix.

Potència contractada

Amb això ens referim als kW que pots consumir alhora. Tot depèn de les necessitats elèctriques del teu pis de lloguer. Si mai et salten els ploms és que tens massa potència contractada; però si cada 2 per 3 salten la tens molt baixa. Per realitzar el canvi de potència tan sols hauràs de fer una crida a la companyia elèctrica, a l’any pots fer una modificació amb un cost mínim.

Una obligació més

El pagament dels subministraments consumits (aigua, llum i gas) es converteix en una obligació més per a l’inquilí. El trencament d’aquest deure es consideraria incompliment contractual, motiu més que suficient per donar per finalitzat el contracte de lloguer.

lloguersegur1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.