Viure de lloguer: la primera impressió és el que compta

La primera impressió val or, ho sabem tots. En el cas del lloguer més encara, tant per a propietaris com per inquilins, t’expliquem perquè!

viure de lloguer

Les fotos

La primera primeríssima impressió que s’emporta un inquilí de tu i del teu pis de lloguer, són les fotos de presentació. Amb un simple cop d’ull sabrà si s’imagina allà vivint o no, si tu com a propietari et preocupes de l’immoble, es farà una idea dels espais. Procura fer un bon book d’imatges: il·luminació correcta, enfocament adequat i la millor perspectiva per realçar les virtuts del teu pis de lloguer. Així que no val una fotografia borrosa feta amb el mòbil, pren-te el teu temps i fes-ho bé.

L’entrada

Les fotos li han agradat i molt a un possible inquilí, tant que està esperant a la porta per visitar la seva futura llar. Sembla una tonteria, però si es troba amb una porta descurada i una catifa amb més anys que Matusalem la visita al teu pis de lloguer no començarà de la millor manera. Neteja la porta, poleix rascades o esgarrapades i fes-te amb una catifa xula que li faci somriure només arribar ‘Començarà sentint-se com a casa!

La visita

Toca veure-ho tot molt bé. Tingues el teu pis de lloguer perfectament preparat, net i bonic. Al nostre blog ja us parlem d’una tècnica nord-americana per fer més acollidors els immobles deshabitats: el Home Staging. Vesteix els llits, col·loca unes boniques plantes i sobretot sigues amable i resol tots els dubtes dels possibles llogaters.

El llogater

Atenció! No només el propietari ha de preocupar-se de les primeres impressions, el llogater també té feina. Amabilitat, respecte i educació seran les teves premisses. Per molt que t’agradi el pis de lloguer, si al propietari no li entres per bon ull no t’ho llogarà. Fins i tot si vols, pots presentar referències teves com a inquilí: una nòmina, la recomanació d’un propietari anterior o el Certificat de Fiabilitat per a inquilins de Fitxer de Llogaters Morosos.

Creus que són importants les primeres impressions a l’hora de llogar? Dóna’ns la teva opinió!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + 12 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.