Vols llogar el teu pis aquest estiu? 5 consells per llogar-lo més ràpid

Si aquest estiu no te’n vas de vacances i vols dedicar el teu temps a llogar el teu pis buit, et donem els consells necessaris per a que les visites siguin refrescants i facin de la teva llar un lloc agradable per als futurs llogaters.

Posa en funcionament l’aire acondicionat

L’ideal és que abans de que els candidats visitin la teva vivenda, es que aquesta tingui un ambient fresc. Arriba amb uns minuts d’antelació i regula el termòstat a una temperatura de 24 º C No cal que sembli Sibèria! Fixant una temperatura mitjana i l’ambient serà molt agradable.

Cuida detalls senzills que t’ajudaran a llogar el pis, mantingues els filtres nets i així l’aparell funcionarà i olorarà millor.

Llum natural i tendals

Estalvia en energia, l’estiu és la millor estació, hi ha més hores de llum natural ¡aprofita-les! sempre donaran un ambient càlid al pis i amb uns tendals evitaràs que entri de ple la calor.

Flors que adornen i refresquen

Les flors no només són un bon motiu de decoració, sinó que també ajuden a baixar uns graus la temperatura. Tenen un doble avantatge, decoren i refresquen 😉

Aigua temperada

Ja no fa temps per a l’aigua calenta! Baixa la temperatura del termòstat, estalviaràs amb l’escalafador i refrescarà.

Finestres

Si al teu pis tens finestres amb doble vidre, tens un punt guanyat en confortabilitat, ja que mantindran millor la fresca a l’estiu i la calor a l’hivern. Si encara tens finestres antigues, és el moment de plantejar-te una renovació.

Segueix els nostres consells i aconseguiràs que les visites siguin la panacea per als llogaters, que acabaran decantant-se pel teu pis.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.