Vols llogar un pis? Alguns errors que has d’evitar

Si has fet el pas i vols llogar un pis que tens buit, estàs llegint al lloc correcte. Avui parlem dels errors que has d’evitar per convertir-te en un propietari 10.

errors llogar pis

No saltar-se la llei a la torera

Encara que a priori tinguis la paella pel mànec. Tot bon propietari ha de tenir clar els drets i deures de propietaris i llogaters. És imprescindible que el pacte quedi per escrit, reflectit en un contracte sempre conforme a la Llei d’Arrendaments Urbans. Procura que els drets i deures de cadascun quedin perfectament especificats

Compte amb el preu

L’error més comú es produeix a l’hora de fixar el preu de la renda. Cal trobar el punt just, ni massa alt ni massa baix. Cal establir el que nosaltres anomenem com a preu tècnic, aquell que creua entre l’oferta i la demanda i que maximitzarà la rendibilitat i seguretat del lloguer.

No fiar-se de les aparences

Detectar quan un llogater és bo i quan no és una tasca molt difícil. El que a priori pot semblar el llogater ideal acaba sent un morós professional i el que al principi no et convencia resulta ser l’inquilí perfecte.

No deixar-se ajudar per professionals

Llogar suposa un risc, és clar, però per què no minimitzar-lo si està a l’abast de la mà? A Lloguer Segur t’acompanyarem de principi a fi en el teu procés de lloguer. T’ajudem a fixar el preu tècnic, a trobar l’inquilí perfecte i et garantim el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes.

Quins altres errors creus que cometen els propietaris en llogar un pis?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 10 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.