Vols que et treguin el pis de les mans? 5 consells imprescindibles

Quan un propietari decideix llogar un pis vol aconseguir un bon inquilí en el menor temps possible. Si vols estar signant el teu contracte de lloguer amb l’inquilí perfecte en qüestió de dies, anem per feina! Amb aquestes 5 reformes et garantim que ho aconseguiràs.

llogar el teu pis

Cuina

Una cuina acurada, equipada i amb aspecte de nova, farà que el teu pis de lloguer resulti més atractiu. No cal que facis una mega reforma, però inverteix en un rentat de cara. Pinta els mobles, canvia l’aixeta i renova els electrodomèstics. Quan millor es vegi l’habitatge, més visites d’interessats i més possibilitats de localitzar l’inquilí perfecte.

Bany

Com en la cuina, el bany és un dels llocs de la casa on més es nota el pas del temps. Les rajoles que fa una dècada eren moderns, ara resulten antiquades. Amb pintura específica per rajoletes podràs renovar completament el bany. Si t’ho pots permetre canvia la banyera per una dutxa o una cabina, no és gens car i és una gran inversió.

Sòl

Una renovació del sòl canviarà completament l’aspecte de casa teva, modernitzant-la i fent-la més atractiva. Al mercat existeixen nous materials i infinitat de solucions que a més d’econòmiques són de bona qualitat. Sòl vinílic, tarima flotant, terra de click … Tria entre totes les opcions i aconsegueix que et treguin de les mans teu pis de lloguer.

Parets

Les parets no es poden netejar tan fàcilment com altres elements d’una casa. De fet, les parets de colors clars habitualment acumulen taques i brutícia que enlletgeixen l’immoble. Siguis bo amb la brotxa grossa o no, és important donar-li una nova maneta de pintura a les parets i sostres. Recorda utilitzar tons clars, perquè engrandeixen l’espai, i pintures resistents i anti taques.

Decoració

Una vegada posats en marxa els passos anteriors, la decoració sumarà molts punts en el teu pis de lloguer. Utilitza mobles funcionals, procura tenir-ho tot ordenat i tingues cura la roba de llar.

Si has seguit aquests passos, comença el compte enrere per llogar el teu pis a l’inquilí perfecte!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.