Vull llogar el meu pis, a mans de professionals o de forma particular?

By   10 d'abril de 2017

Quan decideixes llogar un habitatge, segur que et sorgeixen molts dubtes. Una de les primeres és si és millor posar l’immoble en mans d’un agent professional o trobar un llogater de manera particular. Com saps, la nostra recomanació és que demanis ajuda a un expert. Per què? T’oferim diversos motius. No te’ls perdis!

Coneix el sector

Els professionals del mercat immobiliari del lloguer, a part de tenir una formació específica del sector, estan al corrent de tota l’actualitat relacionada amb els arrendaments i coneixen la legislació vigent amb detall. Per això, l’agent podrà valorar-te l’habitatge, redactar el contracte o ensenyar el teu pis. Amb un lloguer professional tot serà més senzill i ràpid!

T’ajudarà

Si comptes amb l’assessorament d’un expert, mai estaràs sol durant el procés i el temps que duri el contracte. Com és normal, durant aquest període, et sorgiran dubtes i l’expert te les solucionarà d’una manera seria i ràpida. Amb la seva ajuda no cometràs cap error i evitaràs problemes futurs.

T’oferirà garanties

Si vols comptar amb la màxima seguretat al teu habitatge de lloguer, et recomanem que acudeixis a un professional. A Lloguer Segur els nostres experts s’afanyen amb la recerca de l’inquilí perfecte. A més, gràcies als estudis de solvència que realitzem, tenim un índex de morositat del 0% i cobraràs teus rendes el dia 5 de cada mes.

Per què no llogar de particular a particular?

Encara segueixes tenint dubtes amb la forma d’arrendar teu habitatge? Des de que treus en oferta l’immoble fins que tries l’inquilí, has d’ensenyar la teva casa a molts possibles llogaters. Si optes per un lloguer particular l’hauràs d’ensenyar tu, amb les molèsties que això et comporti. A més, a l’hora de redactar el contracte, et caldrà prestar molta atenció a l’exposat en la Llei de Arredramientos Urbans (LAU) i tindràs més possibilitats de cometre errors que et portaran problemes.

Així mateix, si decideixes no contractar un professional immobiliari, ho tindràs més difícil per desfer-te d’un llogater que et dóna problemes o no paga.

Segueixes tenint dubtes de com posar el teu habitatge de lloguer? Pregunteu-nos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

9 − eight =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.