Vull llogar el meu pis, a mans de professionals o de forma particular?

Quan decideixes llogar un habitatge, segur que et sorgeixen molts dubtes. Una de les primeres és si és millor posar l’immoble en mans d’un agent professional o trobar un llogater de manera particular. Com saps, la nostra recomanació és que demanis ajuda a un expert. Per què? T’oferim diversos motius. No te’ls perdis!

Coneix el sector

Els professionals del mercat immobiliari del lloguer, a part de tenir una formació específica del sector, estan al corrent de tota l’actualitat relacionada amb els arrendaments i coneixen la legislació vigent amb detall. Per això, l’agent podrà valorar-te l’habitatge, redactar el contracte o ensenyar el teu pis. Amb un lloguer professional tot serà més senzill i ràpid!

T’ajudarà

Si comptes amb l’assessorament d’un expert, mai estaràs sol durant el procés i el temps que duri el contracte. Com és normal, durant aquest període, et sorgiran dubtes i l’expert te les solucionarà d’una manera seria i ràpida. Amb la seva ajuda no cometràs cap error i evitaràs problemes futurs.

T’oferirà garanties

Si vols comptar amb la màxima seguretat al teu habitatge de lloguer, et recomanem que acudeixis a un professional. A Lloguer Segur els nostres experts s’afanyen amb la recerca de l’inquilí perfecte. A més, gràcies als estudis de solvència que realitzem, tenim un índex de morositat del 0% i cobraràs teus rendes el dia 5 de cada mes.

Per què no llogar de particular a particular?

Encara segueixes tenint dubtes amb la forma d’arrendar teu habitatge? Des de que treus en oferta l’immoble fins que tries l’inquilí, has d’ensenyar la teva casa a molts possibles llogaters. Si optes per un lloguer particular l’hauràs d’ensenyar tu, amb les molèsties que això et comporti. A més, a l’hora de redactar el contracte, et caldrà prestar molta atenció a l’exposat en la Llei de Arredramientos Urbans (LAU) i tindràs més possibilitats de cometre errors que et portaran problemes.

Així mateix, si decideixes no contractar un professional immobiliari, ho tindràs més difícil per desfer-te d’un llogater que et dóna problemes o no paga.

Segueixes tenint dubtes de com posar el teu habitatge de lloguer? Pregunteu-nos

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + six =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.