Vull llogar el meu pis de forma segura, és possible?

Preocupació, nervis, desconfiança … És possible llogar de forma segura? Quan un propietari diu “vull llogar el meu pis” se li plantegen moltes preguntes. No ho dubtis, sí que pots llogar amb seguretat.

llogar el meu pìs de forma segura

Vull llogar el meu pis i no sé com

El primer pas i més important és buscar l’ajuda de professionals. El lloguer de forma particular sempre té més riscos perquè pots tenir algun error en el contracte, el teu inquilí pot no ser el que sembla i necessitaràs molt de temps per llogar el teu habitatge. A Lloguer Segur no només t’assessorem en tots els tràmits, sinó que et garantim que cobraràs les teves rendes els dies 5 de cada mes.

Vull llogar el meu pis, i si el lloga un llogater morós?

Detectar a un morós professional no és tasca fàcil, però amb les mesures preventives pertinents mantindràs ben lluny a qualsevol possible deutor. En Lloguer Segur realitzem una completa anàlisi de solvència i viabilitat a tots els candidats a inquilí, a més consultem els principals fitxers de morositat i FIM per comprovar que no acumula incidències de pagament.

Vull llogar el meu pis, però no conec la llei

La Llei d’Arrendaments Urbans ha de ser sobre la qual es basi tot el procés de lloguer. Els contractes han de reflectir a la perfecció els drets i obligacions de propietari i inquilí i absolutament tot ha d’estar d’acord amb la jurisprudència. Nosaltres podem a la teva disposició al nostre Departament Jurídic, que s’encarregarà de realitzar els contractes pertinents i que a més et assessorarà durant tot el procés de lloguer.

Quan un propietari té clar que vol llogar el seu pis és fonamental que estigui tranquil i que tingui clar que amb el lloguer va a rendibilitzar la seva propietat des del minut zero.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.