Vull llogar el meu pis sense problemes i amb garanties, és possible?

Ser propietari d’un pis i decidir posar-lo en lloguer és un pas que pot resultar complicat. En moltes ocasions la por a no trobar bons llogaters, que puguin ocasionar danys a l’habitatge o que deixin de pagar, pot fer que aquest estigui tancat durant molt temps, sense poder treure-li rendibilitat. Si vull llogar el meu pis, com garanteixo no tenir problemes?

Busca ajuda

En primer lloc posa’t en mans de professionals. Per exemple, a Lloguer Segur t’oferim una gestió integral del lloguer. Des de trobar el llogater perfecte, la formalització del contracte, fins a la finalització del mateix. T’assessorarem durant tota la vigència de l’arrendament.

Llei d’Arrendaments Urbans

És imprescindible complir amb la llei. A Lloguer Segur fem els contractes d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). El nostre Gabinet jurídic s’encarrega d’especificar de la millor manera totes les condicions, així com els drets i deures de propietaris i llogaters.

El millor llogater per tu

Trobar el llogater perfecte no és tasca fàcil. En el nostre Departament de Risc faran un estudi de solvència i viabilitat a tots els candidats per trobar la persona idònia pel teu habitatge. Deixa el teu pis a bones mans!

Cobraràs sí o sí

Som l’única empresa del sector que garanteix el cobrament del lloguer el dia 5 de cada mes. A més tenim accés a ASNEF i FIM, l’únic fitxer que recull la morositat en el lloguer. ¡Gaudim d’un 0% de morositat!

Si vull llogar el meu pis, és possible fer-ho sense problemes i amb garanties? La resposta és sí,a Lloguer Segur t’ajudem a aconseguir-ho.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.