Vull llogar la meva casa, quins passos he de seguir?

Si tens un pis buit i et preguntes quins passos s’han de seguir per llogar-lo, atenció! Avui t’expliquem tots els passos que has de seguir per llogar un pis sense problemes.

vull llogar casa meva

Vull llogar casa meva

Quan ja has pronunciat això de “vull llogar casa meva”, és fonamental que t’informis. Llegeix la Llei d’Arrendaments Urbans, la normativa que regirà tota la vigència del teu lloguer. D’aquesta manera coneixeràs els terminis, els drets i obligacions per a propietaris i llogaters. Recorda que el contracte d’arrendament ha d’estar redactat tenint en compte la LAU d’una manera senzilla i clara.

Preparant l’immoble

Abans de llançar-se a la piscina és fonamental que preparis l’immoble que vols llogar. Revisa que tot estigui en perfecte ordre, que no hi hagi cap desperfecte i tot estigui en bon estat. Si no és així, repara el que sigui necessari i planteja’t fer alguna reforma.

Tràmits

Recorda que des de 2013 és obligatori que tots els habitatges que van a ser llogats tinguin en vigor un certificat d’eficiència energètica. A més, també és imprescindible una cèdula d’habitabilitat que certifiqui que compleix amb les condicions d’habitabilitat.

Assessorament professional

Tenint clar que vols llogar la teva casa, és imprescindible buscar l’ajuda dels millors professionals. Des de Lloguer Segur t’assessorem en tot el necessari perquè el teu lloguer sigui de 10. A més, t’acompanyem i resolem tots els teus dubtes durant la vigència del teu contracte. Amb un inquilí perfecte vivint al teu pis de lloguer i amb el cobrament puntual de les rendes garantit el dia 5 de cada mes, què més pots demanar?

Vols llogar casa teva i no saps quins passos has de de seguir? Pregunta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + nine =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.