Winter is coming al teu pis de lloguer

Que no us enganyi l’estiuet de Sant Martin que estem vivint, s’acosta l’hivern, com dirien els fans de Joc de Trons i no volem que us enxampi per sorpresa, ni que gasteu més del compte. En aquesta entrada us expliquem els nostres trucs per tenir el vostre habitatge de lloguer calentet estalviant en calefacció.

Aprofita les hores

Si vols que el teu pis de lloguer mantingui la temperatura ideal cuida la seva ventilació. És molt important obrir per netejar l’ambient a les hores del dia menys fredes, si ho fas a primera hora, es ficarà tot el fred i serà molt difícil recuperar una temperatura confortable. Un altre truc, és aprofitar al màxim les hores de llum, córrer les cortines i tenir les persianes obertes durant les hores del dia. Quan comenci a capvespre, tanca tot i acumularàs calor.

Complements que mantenen la temperatura

Si el teu pis de lloguer té un sòl fred opta per posar catifes, a més de decoratives, serviran com a aïllant perfecte i pots utilitzar-les en pràcticament tots els espais de la casa. Un altre complement assequible i còmode és tenir alguna petita manta a les zones de relax del teu pis de lloguer, per exemple al sofà.

Comprova els tancaments

Revisa finestres i portes, si trobes alguna petita fissura es colarà el fred per aquí. Però tranquil, tenim un truc i és econòmic! Per a aquests petits escolls per on es pugui colar aire fred, fa servir cinta adhesiva aïllant veuràs com es manté millor la temperatura del teu pis de lloguer.

El secret està en programar

Si tens termòstat per regular la temperatura de la calefacció, tens molt terreny guanyat pel que fa a l’estalvi. Procura posar temperatures d’acord a l’espai i deixar programada les hores de funcionament.

Aposta per sistemes de calefacció econòmics

Segur que molts de vosaltres haureu vist centenars de milers de publicitats amb ofertes d’estufes de pellet. Aquest nou sistema està molt de moda, perquè encara que al principi suposen una inversió una mica alta, de seguida es rendibilitza.

I tu, què trucs tens per estalviar en el teu pis de lloguer i combatre el fred?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − fifteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.