Com fer un bon anunci de lloguer

Per promocionar un habitatge de lloguer i que hi destaqui sobre la resta de la competència directa és important fer un bon anunci de lloguer, però no només n’hi ha prou amb això, ha de ser diferenciador, clar i cridaner. Els nostres assessors immobiliaris t’expliquen com és el anunci de lloguer perfecte.

CLAUS PER ANUNCIAR UN HABITATGE DE LLOGUER

Els vells cartells de “es lloga” penjats a la finestra ja han quedat obsolets en la nostra societat, i és que avui en dia i segons dades de l’ IX Estudi del Perfil del Llogater a Espanya, els arrendataris utilitzen internet com el sistema preferit per trobar pis lloguer.

Però, on busquen els inquilins pisos de lloguer? Principalment a través dels portals immobiliaris, per això és molt important que si estàs pensant a posar el teu pis a lloguer, prenguis molt en compte aquestes plataformes digitals.

D’altra banda, si vols fer un bon anunci del teu pis has de tenir en compte els següents consells:

SITUACIÓ DE L’IMMOBLE

En qualsevol anunci de lloguer és important establir la localització (ciutat, districte, barri …) així com marcar el carrer on es troba ubicat. Però a més d’aquesta informació bàsica, els arrendataris agraeixen molt que oferim informació de la zona i és que els serveis pròxims, el transport, col·legis o supermercats són dades que ajuden a l’arrendatari a seleccionar l’habitatge.

CARACTERÍSTIQUES DE L’HABITATGE

Tot bon anunci de lloguer ha de portar adjunta una bona descripció de l’habitatge. Per aconseguir-ho, caldrà especificar al detall les principals característiques com són el nombre de dormitoris, banys, metres quadrats, orientació, així com si la finca disposa de serveis comuns, terrassa, ascensor o garatge.

EL PREU

Es tracta d’un punt bàsic, ja que ningú visitarà o preguntarà per l’habitatge si no es publicita amb un preu de renda. Volem recordar-vos en aquest apartat la importància de fixar correctament el preu del lloguer , ja que aquest ajudarà a que l’immoble es llogui més ràpid o per contra romangui anunciat durant molt de temps. Com us vam comentar en altres ocasions, a l’hora de fixar el preu de lloguer d’un habitatge hem de prendre en consideració diferents factors (característiques, estat, ubicació, etc.) fixar un preu per sobre del que marca el mercat farà que l’habitatge tardi més en llogar-se i no tingui interessats o s’aconsegueixin lloguers de curta durada. Per contra, fixar un preu per sota de mercat, suposarà la pèrdua de rendibilitat.

LES FOTOGRAFIES

Una imatge val més que mil paraules, de manera que hem de cuidar l’aspecte de les fotografies que adjuntem en el nostre anunci de lloguer. A l’hora de realitzar una sessió fotogràfica de l’habitatge hem de cuidar el seu aspecte i intentar que hi hagi la major llum natural possible. D’altra banda, pel que fa al tipus de fotografies que cal fer, caldrà realitzar un reportatge sobre tot el domicili, incloent l’exterior de la finca i els serveis comuns i per descomptat, tenir cura de la qualitat de la imatge i la seva resolució.

MOBILIARI

Llogues amb o sense mobles? La majoria dels inquilins quan busca pis de lloguer té clara aquesta opció, de manera que si concretes en el teu anunci si l’habitatge està o no moblat, filtraràs millor als candidats.

MASCOTES

Aquest apartat és molt important, sobretot per a aquells arrendataris que tenen mascota. Normalment quan s’anuncia un pis de lloguer es ressenya indicant si s’accepten animals, si no s’accepten o si es tracta d’un tema a consultar. Sigui quina sigui la teva decisió, no oblidis incloure-ho en l’anunci.

GESTIÓ DE VISITES I CONTACTE

En darrer lloc, al anunciar un habitatge de lloguer és important que aparegui el contacte de la propietat o de la persona / agència encarregada de la gestió del lloguer, així com un possible calendari de visites perquè els arrendataris puguin apuntar-se i visitar l’immoble. És important que aquest calendari de visites sigui ampli i abordi diverses hores del dia, d’aquesta manera t’adaptaràs a les necessitats de l’arrendatari.

En Lloguer Segur som experts en la gestió integral dels lloguers oferint un servei de gestió integral als nostres propietaris. Si estàs pensant en posar un habitatge en lloguer i no saps per on començar… contacta’ns! Els nostres assessors immobiliaris et guiaran i s’encarreguen de tot el procés. A més, et garantim el cobrament puntual de la renda el dia 5 de cada mes mantenint la morositat en el 0%.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.