Lloguer per universitaris: passos per aconseguir el lloguer perfecte

Comença l’estiu, hora de gaudir, però abans de deixar-se’n portar pel temps estival … molts estudiants deixeu tancada la vostra residència de cara a arrencar les classes al setembre. Per a tots els que preferiu deixar els deures fets, us portem els millors consells per trobar el millor pis de lloguer universitari. Pren nota!

Consells per trobar pis de lloguer d’estudiants

T’expliquem els millors tips que t’ajudaran en la recerca del proper pis d’estuanits universitaris:

Tria ubicació

El més habitual quan es busca pis de lloguer per a estudiants és que aquest es trobi proper a la zona d’estudis o que tingui una bona comunicació amb els campus universitaris. A l’hora d’iniciar el procés de recerca, és molt important que localitzis en on se situen aquestes zones i escullis les que millor s’adapten a les teves necessitats habitacionals.

On buscar?

La majoria de les recerques de pisos de lloguer per a universitaris es concentren a internet. A través dels portals immobiliaris de referència, pots trobar desenes d’habitatges per arrendar. Tot i així, en Lloguer Segur volem posar-t’ho molt més fàcil. Per a això, hem desenvolupat la primera APP per gestionar el lloguer. A través d’aquesta aplicació, podràs buscar fàcilment la propera casa des del teu propi smartphone. Pots descarregar-te-ara en iOS i Android .

La zona i els serveis

Aquest punt cobra especial interès quan es tracta de lloguer d’estudiants. Una bona zona propícia per a joves que comparteixen pis ha de disposar d’una àmplia oferta de serveis. En l’actualitat, els més demandats pels universitaris són zones esportives, d’oci i culturals. També que tingui bones connexions amb el transport públic i que disposi d’una àrea comercial on realitzar les seves compres.

I un cop trobada la zona, què hem de tenir en compte per llogar un immoble?

Les condicions de lloguer

Quan volem llogar un habitatge, el més freqüent és que ens demanin un seguit de coses. Entre les més comunes es troba presentar documentació com nòmines, contracte de treball, referència d’anteriors casolans … tot i que el cas de lloguer per a estudiants és més complicat. El més freqüent és que necessitis comptar amb la figura de l’avalador. Si vols saber més sobre el que es demana per llogar un pis, no et perdis aquesta entrada especial

El contracte

Tot lloguer segur requereix un contracte modificat per la llei d’arrendaments urbans. A l’hora de formalitzar un lloguer, és a dir, de signar el contracte t’has de fixar en diversos aspectes, els principals són: la durada, la renda o la fiança, entre d’altres. Aquí t’expliquem amb més detall els punts més importants en què fixar-te quan firmes un contracte de lloguer .

Avantatges de Lloguer Segur per a universitaris

Estàs buscant un pis de lloguer per a universitaris? ‘En Lloguer Segur t’ajudem a trobar el teu pròxim pis d’estudiant! Per posar-t’ho el més fàcil possible, per ser universitari pots beneficiar-te d’un 15% de descompte, a més de comptar amb un agent personal que t’assessorarà i t’ajudarà en la recerca de la teva nova casa. Per a això, només has de descarregar-te el teu codi promocional aquí .

Troba el teu pis fàcilment amb Lloguer Segur i gaudeix de la millor forma possible de les anhelades vacances d’estiu.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.