Coses a tenir en compte en llogar un pis

Com a llogater, hi ha diverses coses a tenir en compte a l’hora de llogar un pis. Sabem que tens clares moltes de les claus fonamentals, però avui volem fer un nou repàs ¿t’ho perdràs? Pren nota!

llogar un pis

Pressupost

La primera de les coses a tenir en compte en llogar un pis té a veure amb l’econòmic. Fixa’t un pressupost màxim i no el superis en cap moment. Els experts recomanen que no superi el 30% dels teus ingressos, d’aquesta manera estaràs segur que en tot moment serà assumible. Amb aquesta primera recomanació estaràs assentant les bases d’un lloguer de deu.

Necessitats

Nombre d’habitacions, orientació, comunicacions, serveis … Són algunes de les coses a tenir en compte a l’hora de llogar un pis. Fes una llista de les condicions imprescindibles que vols que tingui el teu pis de lloguer. Per exemple, que estigui a prop de la feina és inamovible. Després, fes una altra llista de les coses que t’agradaria que tingués però a les que pots renunciar. Tens la teva llista preparada?

Legalitat

Una altra cosa fonamental, és buscar un pis de lloguer 100% legal. La millor opció és que et posis en mans de professionals que gestionaran el teu lloguer amb total legalitat. D’aquesta manera, des d’un primer instant sabràs que el teu contracte d’arrendament compleix amb el que estableix la Llei d’Arrendaments Urbans i totes les condicions, terminis, drets i obligacions que recull.

A Lloguer Segur t’ajudem a llogar amb les màximes garanties. Tenim clares quines són les coses a tenir en compte en llogar un pis i volem ajudar-te a què esperes? Contacta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 9 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.