Puc desallotjar a un llogater que no paga?

Una de les preocupacions dels propietaris quan posen un pis de lloguer són els impagaments. Si tu ets arrendador o estàs pensant llogar un habitatge, no esperis a preguntar-te: puc desallotjar un llogater? i pren mesures preventives perquè els morosos professionals no es colin en el teu immoble. No saps com fer-ho? No desesperis, en aquesta entrada et donem diverses claus.

Consulta

Quan uns inquilins s’interessin pel teu habitatge, abans de signar el contracte, has de conèixer-los una mica més. Per això, et recomanem que t’informis de la seva situació econòmica-laboral. També és important que coneguis si han tingut algun tipus d’incidència en lloguers previs. Per disposar d’aquestes dades pots consultar qualsevol base de morosos.

Ja saps, les presses són males conselleres, encara que tardis una mica més, t’estàs assegurant un lloguer segur.

Lloguer professional

Si busques que el teu pis de lloguer compti amb tota la seguretat i garanties possibles, et recomanem que ho arrendis amb un professional del sector. A Lloguer Segur ens afanyem en la recerca de l’inquilí perfecte. Gràcies als estudis de solvència que realitzem prèviament i a les consultes que fem a Fitxer de Llogaters Morosos i Asnef, comptem amb una morositat del 0%. A més, com ja saps, tots els dies 5 de cada mes cobres puntualment la teva renda.

Inscriu

Si alguna vegada has hagut de fer-te la pregunta, puc desallotjar un llogater? perquè has tingut alguna incidència, has de fer-ho públic. Per protegir a altres propietaris, has d’inscriure en un fitxer de morosos a aquests arrendataris. D’aquesta manera, podràs ajudar a tancar el setge als morosos professionals.

Segueixes tenint algun dubte? Consulta’ns i nosaltres t’ajudem.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.