Aprofita al màxim la terrassa o balcó del teu pis de Lloguer

Encara que ha costat, ja és aquí el bon temps i per fi, podem gaudir de les nostres terrasses i balcons. Però abans toca posar-les a punt amb idees originals i enginyoses de decoració.

Mobiliari

Si el teu pis de lloguer té una terrassa amb espai, apostar per una mica de mobiliari és una idea genial, ja que podràs gaudir al màxim del bon temps. A l’hora d’escollir quin tipus de mobles posar, sempre és recomanable que sigui, resistents i especials per a exteriors. D’altra banda, per aconseguir un ambient acollidor, acompanya-ho de plantes i llums d’exterior.

decoracion piso alquiler

Petits balcons

També pensem en els que teniu petits balcons, ja que no només podeu treure-li un gran profit, sinó convertir-los en l’espai verd del teu pis de lloguer. Testos i testos amb plantes especials per a l’exterior que il·luminaran el teu balcó i la façana de l’habitatge.

Per escollir quines plantes posar, revisa bé les especificacions de cadascuna, tot i que les més comunes són: petúnies, heures, geranis i fins i tot per als més moderns, espècies.

decoracion piso alquiler

DIY

Qualsevol espai és bo per posar-nos mans a l’obra i crear espais únics amb els quals aprofitar terrasses i balcons del teu habitatge lloguer. Aprofita les parets i decora de forma original amb alguna tela cridanera i estiuenca. A més, amb un petit tauler, pots fer un petit banc on seure a llegir i poder relaxar-te.

decoracion piso alquiler

Murs verds

Segur que els has vist en molts llocs i t’han encantat. Aquests murs verds són més fàcils de fer del que semblen i pots escollir que siguin amb plantes sintètiques o naturals. Si et llances a posar un a la terrassa del teu pis de lloguer, no oblidis demanar permís a la propietat de l’immoble, ja que necessitaràs penjar una petita estructura de fusta al balcó.

decoracion piso alquiler

Aprofita el bon temps i treu el major partit al teu balcó o terrassa!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.