Busco casa de lloguer. Troba la teva llar en 5 passos senzills

M’independitzo, em trasllado de ciutat, vull un pis millor… En definitiva, busco casa de lloguer. És el teu cas? Doncs segueix llegint! A través d’uns senzills passos aconseguirem alleugerir la cerca i t’ajudarem a trobar el teu pis ideal.

Traça un pla

Paper i boli en mà escriu què vols, per quants diners, en quin lloc … Traça el teu pla abans de posar-te a buscar. Comença amb temps suficient com perquè les presses no es converteixin en males conselleres.

Fes comptes

La renda, subministraments i les despeses personals. Fes comptes i tingues clar quant et pots permetre. Fixa una renda màxima a pagar i no la sobrepassis passi el que passi. Encara que 50 € més puguin semblar poca cosa, pots desestabilitzar l’economia domèstica per complet.

Comença la recerca

Ara que ja tens clar el que vols i quant et pots gastar, comença a buscar. Comença mirant per fer-te una idea de quina és la situació del mercat i poc a poc coneix el món del sector immobiliari. Ves seleccionant pisos que t’agraden, descarta altres … Quan tingui una llista del top 5 és hora de començar amb les visites.

Atent a les visites

Un cop has cridat a la selecció de pisos que t’agrada és el moment de conèixer-los en persona. Encara que amb les fotografies pots fer-te una idea de com són en persona les coses poden canviar per a bé o per a mal. Estigues ben atent a tots els detalls, pregunta qualsevol dubte i pren-te el teu temps per explorar el immoble.

Paciència

Tot i que el primer que hagis vist t’agradi, no et precipitis. L’ideal és visitar, almenys, 2 o 3 pisos per tenir una decisió clara. Si no estàs segur no tinguis objeccions a concertar una altra visita fins a estar 100% convençut. Trobar una casa, una llar, no és una cosa que es pugui decidir en 5 minuts. Pren-te tot el temps que necessitis fins que el teu “busco casa de lloguer” sigui “he trobat casa meva”.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.