Celebra el dia 5

Cinc de maig de 2015, avui celebrem un dia especial. Com sabreu el 5 és el número més especial per a Lloguer Segur i avui més que mai és un dia especial. Vols saber per què celebrem el dia 5? Continua llegint!

 

Lloguer Segur, protecció a propietaris

Som la primera empresa privada especialitzada en la protecció a propietaris a través de la implantació de mesures preventives. De principi a fi acompanyem a tots els arrendadors en el seu procés de lloguer.

0% de morositat

Tots els nostres inquilins passen per un complet i exhaustiu anàlisi de solvència i viabilitat. Gràcies a la consulta en els principals fitxers de morositat i en el primer a recollir dades sobre el lloguer, Fitxer de Llogaters Morosos; podem dir ben orgullosos que tenim un 0% de morositat.

Busquem l’inquilí perfecte

El secret d’un bon lloguer és tenir un llogater perfecte, i nosaltres t’ajudem a localitzar-lo. Ens encarregarem de la promoció del teu immoble en els principals portals immobiliaris, i la nostra xarxa comercial s’encarregarà d’ensenyar-a tots els interessats. ¡Seleccionem a un llogater solvent i fiable per a tu!

Assessorament continuat

Durant la durada del contracte t’assessorarem en tot el que necessitis. T’ajudarem a fixar el preu tècnic i el nostre departament jurídic d’elaborar tots els contractes d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans. A més, estarem a la teva disposició per a qualsevol dubte o consulta.

¿Els dies 5 eren dies qualssevol per a tu? Fes-te propietari de Lloguer Segur i cobraràs teves rentes puntualment els dies 5 de cada mes. Necessites més motius per la celebració?

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − eight =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.