Com tenir l’habitatge més segur

Cada dia ens preocupa més tenir el nostre pis de lloguer segur i evitar la visita indesitjada dels amics de l’aliè. Avui analitzem els sistemes de seguretat d’habitatge més utilitzats i demandats per tenir protegida la casa.

Portes blindades

Potser sigui un dels sistemes de seguretat de la llar més vistos, ja que pràcticament ja estan en totes les llars. Cuirassades, metàl·liques, de PVC … n’hi ha de qualsevol material i cent per cent estètica, doncs ja gairebé ni es distingeixen de les portes de tota la vida. A més, en els últims anys els avenços en matèria de seguretat, les han convertit en gairebé infranquejables.

Alarma

Per seleccionar una alarma és important que tinguem en compte què necessitem i les característiques del nostre habitatge de lloguer. Té perímetre de vigilància? ¿Protecció davant inhibidors? D’altra banda, el temps de reacció, la capacitat de resposta davant d’una incidència i el temps que triga a activar-se la crida a la seguretat, són essencials a l’hora d’escollir quina alarma posar en un habitatge de lloguer.

Sensors d’entrada

Els detectors d’obertura de portes i finestres són un dels sistemes d’alarma més utilitzats que alerten davant l’entrada de qualsevol intrús a la nostra vivenda. Potser sigui un dels més demandats en els últim temps, ja que la seva fàcil instal·lació a incrementat la demanda.

Infrarrojos

Com missió impossible! Potser no tan exagerat però la majoria dels sistemes de videovigilància de llar ja disposen de LEDs infrarojos, que ens permet captar imatges a la nit i identificar a qualsevol intrús en el nostre habitatge.

Per tenir el nostre pis de lloguer segur, a més dels sistemes de seguretat és important prendre mesures preventives com:

  • Evita publicar en xarxes socials teus plans o viatges.
  • Intenta deixar les persianes entreobertes i mai tancades amb pany i clau.
  • Si pots, demana a un veí que entri a regar i reculli les cartes de la bústia.
  • Intenta no deixar claus supletories en testos, peluts o zones exteriors.

Segueix aquests consells i evitaràs que els lladres et donin un ensurt innecessari al teu habitatge.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 16 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.