Coneix els tràmits per llogar un pis i fes la teva vida més fàcil

Si ets propietari, abans de llançar-te a la piscina immobiliària, necessites conèixer amb detall quins són els tràmits per llogar un pis Quines condicions ha de complir? Què he de fer? Molt atent!

tràmits per llogar un pis

Cedula d’habitabilitat

El primer pas és demostrar que el teu pis de lloguer compleix amb les condicions necessàries per a viure-hi. Posa’t en mans de veritables experts, com a General de Contractes i Energies per aconseguir la teva cèdula d’habitabilitat. Recorda que té una vigència de 10 anys, no t’oblidis!

Adequació

Entre els tràmits per llogar un pis és molt important que l’habitatge estigui perfectes condicions. Com a propietari fes una revisió completa del teu pis de lloguer, comprova que tot estigui bé, que els electrodomèstics funcionin correctament i que no hi hagi res trencat o espatllat. A més, és molt convenient que li donis una mà de pintura al teu pis de lloguer i facis una neteja integral. Recorda que la primera impressió és la que compta i com a propietari vols que s’enamori a primera vista.

Certificat d’eficiència energètica

Des de l’estiu de 2013 cal afegir a la llista de tràmits per llogar un pis tenir en vigor un certificat d’eficiència energètica. Com a propietari has de saber que és imprescindible que tot habitatge de lloguer tingui la seva etiqueta energètica abans de començar a buscar inquilí. Altrament, podria enfrontar-se a importants sancions econòmiques.

Cercar assessorament professional?

Sens dubte, si. Comptar amb assessorament professional es convertirà en una inexcusable ajuda amb els tràmits per llogar un pis. Comercialització de l’immoble, elaboració del contracte d’arrendament d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans, gestió integral … A Lloguer Segur t’oferim tots aquests serveis i, a més garantim el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes. Encara tens dubtes?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 11 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.