Consells per fer reformes a un pis de lloguer

Quan posem un pis en lloguer aquest ha de complir una sèrie de condicions d’habitabilitat a més d’estar net, ordenat i semblar una llar de cara als futurs inquilins. De vegades l’habitatge que volem llogar necessita d’una petita adaptació i millora per atraure més públic. Analitzem les reformes necessàries per a llogar un pis ràpid i segur.

Mà de pintura

reformes pis de lloguer

Una de les reformes en un pis de lloguer fonamental és la de pintar la casa. Sanejar les parets és bàsic ja que dóna un aspecte de neteja necessari, així com de sensació d’estrenar la casa. A l’hora de determinar de quin color pintar un pis de lloguer, hem de triar tonalitats neutres que ens ajudaran a oferir una sensació d’amplitud i que, a més, no estarà renyit amb els gustos decoratius d’un futur inquilí.

D’altra banda, és important escollir pintures de qualitat per evitar que les parets s’esquerdin abans d’hora, pintura plàstica i rentable que permeti, en un moment determinat, poder passar per sobre una baieta i netejar-la.

Renovació del terra

reformes pis de lloguer

Encara que sembli una reforma que pugui ser costosa, no ho és tant. I és que pots optar per diferents obres de millora al solar, ja sigui un nou sòl íntegre o un de superficial que també ajudarà a lluir la casa. Pel que fa a quin tipus de sòl escollir per a un habitatge de lloguer, aquest ha de ser resistent i el menys delicat possible, per tant, si optes per fusta, recorda deixar una guia de la seva cura a l’inquilí.

Al mercat existeixen en aquest moment diferents tipus de terres de fàcil col·locació i ideals per als habitatges de lloguer. Laminats de clic, que un mateix pot col·locar o vinílics, que es poden posar sobre el propi sòl ja existent i que ofereixen la sensació d’una renovació integral.

Revisió de finestres i portes

reformes pis de lloguer

Així com de persianes, ja que aquestes acostumen a generar incidències durant la vigència del lloguer per trencaments o mal funcionament. Respecte als avantatges, hem de comprovar que aquestes tanquen correctament i hermèticament. En cas contrari, potser necessitin tornar a ser quadrades per un professional.

Les portes de l’habitatge de lloguer també és important revisar-les. Possibles esquerdes o la necessitat d’un envernissat per oferir la sensació de renovació són trucs importants a l’hora de promocionar l’immoble. A més, cal comprovar que aquestes tanquen correctament i fins i tot que no xoquen amb mobles o parets. En aquest cas, podem col·locar topalls que faran que no es faci malbé pintura o mobles.

Aixetes i sanitaris

reformes pis de lloguer

Els banys o la cuina de vegades tenen les aixetes o sanitaris deteriorats. Revisa el seu estat i en el cas que sigui necessari, neteja’ls bé o modifica’ls. Una aixetes brillant, ofereix un aspecte diferent a la cuina i el bany. Si en el bany hi ha cortines, estoretes o tovalloles, canvia-per unes noves, donarà sensació de neteja.

Cuina i banys són un element diferenciador en la reforma d’un habitatge de lloguer ja que són els espais que més visibilitat tenen. Des d’una modificació d’armaris fins al vinilatge d’aquests, poden fer d’aquestes estades espais completament nous.

Un consell! Si l’enrajolat està en molt mal estat o antic, pot pintar amb pintura especial o portar-te a les últimes tendències i retirar-lo per posar un paper de paret.

Mobiliari bàsic

reformes pis de lloguer

¿Pensant en posar el teu pis de lloguer amb algun moble? Recorda que, si optes per llogar amb mobles, aquests han de ser bàsics, però no per això sobres d’altres cases o el resultat de buidar el traster. El recomanable és que, en escollir el mobiliari d’un pis per llogar, aquest ha de ser el més funcional possible i amb capacitat d’emmagatzematge.

Tens algun dubte sobre les reformes en un pis de lloguer? Pregunta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.