Contra la morositat en el lloguer, mesures preventives

Un dels nostres objectius és ensenyar als propietaris de pisos de lloguer com aconseguir un lloguer segur. Un dels majors problemes que cal controlar i evitar és la morositat en el lloguer Quines mesures preventives cal prendre?

mesures preventives

Tot segons la llei

El pas més important és que tot estigui d’acord amb la llei, sinó no podràs combatre la morositat en el lloguer. Entre les mesures preventives que has de prendre abans de llogar, assegura’t que el teu contracte està redactat tal com disposa la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). Si els drets i obligacions de propietaris i llogaters estan clars i ben reflectits en el contracte d’arrendament, t’evitaràs molts malentesos i inconvenients.

Cerca l’inquilí perfecte

La clau d’un lloguer segur és tenir l’inquilí perfecte. Per evitar la morositat en el lloguer, assegura’t que el teu inquilí és solvent i fiable. El nostre Departament de Risc s’encarregarà personalment de fer-li un complet scoring financer per conèixer en profunditat la seva situació econòmic-laboral. D’entre les mesures preventives, la millor.

Lloguer professional

Molts propietaris es llancen a llogar els seus immobles de forma particular. Aquest és un dels majors errors i principal causa de la morositat en el lloguer. Si comptes amb l’ajuda de professionals com Lloguer Segur podràs evitar-te molts problemes. T’oferirem totes les mesures preventives possibles per evitar la morositat en el lloguer, t’assessorarem i acompanyarem durant tota la vigència del contracte de lloguer per a que estiguis ben assessorat.

Encara tens dubtes? Contra la morositat en el lloguer, mesures preventives.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.