Estalvia energia aquest estiu

Amb l’arribada de la calor certs subministraments es disparen: l’aire condicionat gasta molt, fem servir més aigua perquè les dutxes s’agraeixen … Si no vols que les despeses augmentin llegeix atent aquest post. Et descobrim com estalviar uns euros amb les factures.

estalvia energia

Evita la calor

La millor tècnica per mantenir una bona temperatura en el teu pis de lloguer és utilitzant la lògica. Evita que el sol escalfi la teva casa abaixant les persianes durant el dia. Quan caigui la nit i refresqui és el moment de deixar passar la brisa nocturna. Si tens tendals a les finestres, el mateix, tanca’ls bé.

Controla la temperatura

Atenció perquè aquest punt és important. No per posar més fort l’aire condicionat serà millor. Oblida’t d’arribar al teu pis de lloguer amb una calor horrible i posar-lo a 19ᵒC perquè no només et dispararà la llum, també és perjudicial per a la salut. L’ideal per descansar i refrescar l’ambient és que posis l’aire condicionat a 23ᵒC.

No deixis l’aigua córrer

Encara que a tots ens agrada una dutxa fresqueta, no cal passar-se. Mai has d’utilitzar aigua del tot freda, així que l’escalfador, elèctric o de gas, consumirà encara que sigui poc. Evita deixar l’aixeta oberta mentre t’ensabones i no allarguis la dutxa més del que ho faries a l’hivern. No et treurà la calor!

Programació

Si te’n vas al llit amb l’aire condicionat posat o amb un ventilador pres per conciliar bé la son, és més que recomanable que en una estona s’apagui. Com? Hi ha aparells que es programen perquè s’apaguin passada una hora o dues. Si no és el cas del teu ventilador de tota la vida sempre pots fer-te amb un programador tradicional en una ferreteria ¡Solucionat!

Si haguessis de donar-nos tu un consell per estalviar en subministraments aquests mesos quin seria? ¡Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 − 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.