La primera Inquilina Perfecte a Lloguer Segur

Un novembre dolç per Olga Sánchez, que s’emporta un mes de renda per la cara!

inquilina perfecte

Avui li posem cara per fi al primer #InquilinoPerfecto de Lloguer Segur, en aquest cas llogatera, perquè Olga Sánchez és la guanyadora del mes de novembre. Sorpresa i contenta, així ha rebut el seu mes de renda per la cara la nostra premiada catalana.

-Com et vas assabentar del nostre concurs El Inquilino Perfecte 2014?

Em vaig assabentar per les xarxes socials, a més fa unes setmanes em va arribar un email en el qual s’informava dels ja guanyadors i que el concurs seguia en marxa.

-¿Què se sent en ser la nostra llogatera del mes de novembre?

Em sembla irreal que em premiïn per complir amb la meva obligació com a inquilina. Quan vaig signar el contracte sabia que hauria de pagar cada mes, tenir cura de la casa … Estic molt contenta, és molt gratificant, però com explico només he fet el que havia de fer

-Com va ser la trucada en que et van comunicar que eres la guanyadora?

Al principi vaig pensar que era una broma, com avui en dia es fan tants enganys telefònics … Però no em vaig voler anticipar i vaig recordar que el concurs existia de veritat. Em vaig posar molt contenta.

-Per què decideixes viure de lloguer?

Volia independitzar-me, anar-me’n de casa dels meus pares i el lloguer era la meva opció. Amb el lloguer vaig poder començar la meva pròpia vida.

-Què et va portar a llogar amb Lloguer Segur?

Havia estat amb una agència immobiliària prèviament que va resultar ser tot un desengany. Les coses no estaven clares i vaig haver de sortir-me’n del que es va convertir en un engany. Buscava una empresa seriosa que m’ajudés a tenir un lloguer clar i transparent i vaig trobar Lloguer Segur.

-Quin criteri vas utilitzar per llogar el teu pis?

Buscava un pis confortable, en el qual jo pogués estar còmoda. La idea era no sortir-me del barri que millor coneixia, en el qual vivien els meus pares.

-Què tal va ser el tracte amb el teu assessor? Recordes el seu nom?

Joan va ser el meu assessor, encara me’n recordo. En el primer contacte va ser molt atent i agradable.

-Et va informar l’assessor de la documentació que necessitaves? I dels tràmits?

Sí, a més la informació va ser molt clara i portada a peu de la lletra des del principi.

-Sabies que altres persones podien senyalitzar l’immoble?

Per descomptat, m’ho van explicar de la mateixa manera que la documentació que havia de presentar o les condicions.

-A l’hora de signar el contracte, com va ser el tracte que va rebre del Departament d’Administració?

La meva firma va ser una mica moguda i la noia d’administració que va intermediar entre les dues parts va ser molt atenta i amable

-Segueixes les nostres xarxes socials?

Al Facebook sobretot, i sí, com us vaig dir em vaig assabentar per les xarxes socials del concurs

-Si fossis propietari, posaries el teu pis a lloguer amb nosaltres?

Sense dubtar-ho, oferiu unes condicions immillorables per als propietaris. Tinc molt clar que llogaria amb vosaltres i em evitaria preocupacions.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.