Pintura saludable, una bona idea per al teu pis de lloguer

Vols pintar el teu pis de lloguer? Al mercat hi ha un munt d’opcions, però avui us parlarem de les més naturals Fes el teu pis de lloguer més ecològic amb pintura saludable!

 

Pintura adequada per a al·lèrgics i asmàtics

Mai se sap qui pot ser el teu futur inquilí, així que com més coses prevegis millor. Aquest tipus de pintures destaquen per no emetre substàncies que puguin causar irritació. Solen ser pintures a l’aigua, per a parets d’interior, però serveixen també per a fusta i metalls.

Pintures antibacteris

Gràcies a una revolucionària tecnologia inhibeix el desenvolupament de bacteris. Molt utilitzat en el sector sanitari i de la restauració, però que també pot ser recomanable en habitatges.

Pintures amb certificat alimentari

Amb els nens mai se sap, per això es fabriquen pintures amb productor innocus. A més no groguegen, són transpirables i solen ser antitaques.

Pintures ecològiques

100% responsables amb el medi ambient i la salut. Aquest tipus de pintures estan fabricades a base de matèries primeres especials i amb noves tècniques. Les teves parets seran “sanes”, confortables i sense olors ni emissions.

Ja ho saps, si has de pintar les parets del teu pis de lloguer aposta per productes naturals, saludables i respectuosos amb el medi ambient.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + fourteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.