5 avantatges de llogar un pis moblat

A l’hora de posar un pis en lloguer, molts propietaris es plantegen si fer-ho amb o sense mobles. Si aquesta és un dels dubtes que et planteges, avui parlem de les raons per les quals has de decidir-te per llogar el teu pis moblat.

llogar un pis moblat

A punt per viure

Quan un inquilí decideix llogar un pis moblat és perquè vol entrar a viure inmediatamente. Només haurà de dur els seus objectes personals i podrà començar a fer vida normal a la seva nova casa. Llogar un pis moblat farà que els inquilins que busquen una nova llar amb poc temps o de manera immediata es decantin per la teva propietat.

Facilitats per a inquilins

Moblar una casa des de zero suposa una forta inversió econòmica. Els joves, estudiants, o els que busquen pis per compartir no solen estar disposats a comprar tot el mobiliari. Així que una bona opció és la de llogar-lo completament equipat.

Sense problemes d’espai

Hi ha la possibilitat que el pis que vols llogar no tingui mobles però si ja els té, llogar-lo amb ells serà molt més fàcil. Si haguessis de retirar-los per complet segurament necessitaries un lloc on emmagatzemar-los.

Possibilitat de retirar alguns mobles

Llogar un pis moblat té avantatges, per descomptat, però també has d’aprendre a ser flexible. Si el teu nou inquilí vol retirar una còmoda o un sofà per col·locar una altre cosa no ho dubtis i facilita la tasca. Estarà content, se sentirà a gust i gaudirà més de la casa.

Compte amb els mobles

Perfecte, segurament a hores d’ara ja t’hauràs decantat per llogar un pis moblat. Tingues en compte que no tot s’hi val, pot ser que ja estigués moblat però revisa que tot el mobiliari sigui funcional i estigui en bon estat. Moblar un pis per llogar-no implica col·locar mobles vells que tenies abandonats, fes-ho com a tu t’agradaria que estigués.

Si has de canviar el somier o el matalàs fes-ho i si el sofà té dècades i els molls t’incomoden en estar assegut, pots trobar solucions barates que faran que el teu pis de lloguer guanyi molts punts.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 14 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.