5 punts a tenir en compte per llogar a estudiants

Queden poques setmanes per a l’inici del curs i ara mateix segur que hi ha molts estudiants àvids a la caça i captura del millor pis de lloguer per convertir-lo en el centre neuràlgic de la seva època universitària per a suportar moltes hores d’estudi.

lloguer a estudiants

Les famílies

Molts propietaris són reticents al lloguer per a estudiants. No obstant, aquesta modalitat serà possiblement una de les més segures. Darrere d’un estudiant que busca pis de lloguer hi ha una família compromesa que vol el millor per als seus fills. Sempre pots demanar alguna cosa que avali la solvència dels seus pares o tutors.

Mobiliari

El més normal és que els joves estudiants busquin un pis de lloguer moblat, però no moblat de qualsevol forma. Busquen que els pisos estiguin en bon estat i que els mobles siguin còmodes i funcionals.

Promoció de l’immoble

Per als joves, internet és la Bíblia, així que no dubtis a ensenyar el teu pis de lloguer en el món web. Amb un bon reportatge de fotografies i un text que acompanyi, amb totes les característiques de l’immoble, et convertiràs en un propietari 3.0.

Comunicacions

És molt interessant que quan publicites el teu pis de lloguer o quan comencin les visites insisteixis en el fet de que està ben comunicat. Tren, autobús, metro … I per descomptat les sortides a les principals carreteres! Explica-ho amb temps i especifica parades més properes.

Per compartir

Està demostrat que 3 de cada 4 universitaris busca pis de lloguer per a compartir. Si tens més d’una habitació estàs de sort. Això sí, recorda que tots els inquilins hauran de figurar en el contracte d’arrendament i que si vols que tot vagi com la seda el subarrendament estarà totalment prohibit.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + nine =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.