Lloguer d’estudiants: claus i característiques

Avui, us donem les claus per preparar el vostre pis de lloguer a possibles estudiants.

lloguer estudiants

Quan busquen pis i de quines característiques?

Els estudiants sempre són molt previnguts en la recerca del seu pis de lloguer. Abans de finalitzar el curs acadèmic tanquen la seva residència per al curs vinent. Els mesos de més apogeu són maig, juny i juliol i solen centrar els seus interessos en habitatges que tinguin entre dos i tres habitacions i estiguin situades en zones properes al seu lloc de estudi.

Moblat o sense moblar?

Si el que vols és que el teu pis cridi l’atenció d’aquest tipus concret d’arrendataris, és preferible llogar l’habitatge moblat. Com sempre vam suggerir, a més de tenir la cuina equipada i els subministraments donats d’alta, és aconsellable dotar-la amb mobles bàsics i funcionals.

Contractes de lloguer

El lloguer ha de ser legal, per tant, el contracte d’arrendament ha d’estar regit pel marcat en la Llei d’Arrendaments Urbans, on es deixin clars els drets i obligacions d’ambdues parts, a més, la fiança legal, ha d’estar dipositada en l’organisme competent, segons la CCAA on aquest ubicat l’habitatge. D’altra banda, recomanem que en el contracte de lloguer figurin totes les persones que vagin a viure a l’immoble, d’aquesta manera, s’aconseguirà tenir un major control de l’arrendament.

Assessorament professional

Per tenir un lloguer d’estudiants 100% segur, deixa’t assessorar pels professionals del lloguer. Nosaltres ens encarregarem de la selecció de l’inquilí, t’assessorarem en la realització dels contractes d’arrendament i et garantim el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + twelve =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.