5 consells per gaudir al màxim de la teva terrassa o balcó

Ara que els patis, terrasses i balcons són els veritables protagonistes dels nostres pisos de lloguer, volem que els sapigueu aprofitar al màxim, per això hem elaborat una guia pràctica i molt senzilla per fer una posada a punt de les terrasses. Alerta!

QUE MAI FALTI EL TOC VERD

Una terrassa, balcó o pati sense flors o plantes no és el mateix. A més de tractar-se d’un dels millors elements decoratius i d’omplir de vida la nostra casa, són un gran entreteniment i una tasca fàcil de fer mentre passem el confinament a casa. Recorda que a l’hora d’escollir que plantes posar a la terrassa del teu pis de lloguer has de tenir en compte diversos aspectes, un que es tracti de plantes d’exterior o interior i en segon lloc, les flors de temporada, que podràs anar renovant en cada estació de l’any.

Respecte a com col·locar-les, hi ha centenars de formes: ben penjades a la façana, amb jardineres o amb testos a terra, això ho deixem al teu gust.

UNA MICA DE MOBILIARI

Sigui gran o petit el teu balcó o terrassa del teu pis de lloguer no pot faltar un mínim de mobiliari. Alerta! No cal que sobrecarreguis l’espai, perquè el necessites per moure’t i estar a gust a l’exterior de la casa, sinó que l’objectiu és que tinguis una zona on poder-te seure a llegir, prendre el sol i fins i tot poder sopar a la fresca.

A l’hora de triar mobiliari per a l’exterior és molt important que aquest sigui de material adequat i resistent, ja que ha de durar i romandre intacte davant de qualsevol fenomen meteorològic. D’altra banda, recorda que qualsevol element que situïs deu estar correcte i que no sobresurti o tingui perill de caure a l’exterior, és a dir, al carrer.

Si tens espai els mobles de resina són molt soferts per a aquests espais ja que permeten un gran emmagatzematge i són molt resistents. D’aquesta manera guanyes espai a l’interior del teu pis de lloguer.

SEMPRE IL·LUMINACIÓ

Sí, tota terrassa, balcó o pati d’un pis de lloguer que es vulgui gaudir al màxim necessita de punts d’il·luminació . Aquesta ha de tenir dos objectius, que sigui decorativa, però també que serveixi per tenir la zona enllumenada. Hi ha centenars de propostes per il·luminar la terrassa d’un pis de lloguer, des de focus i fanalets exteriors, (recorda en aquest cas consultar amb la propietat si en pots instal·lar) fins a llums d’exterior o tires de led.

NO OBLIDIS ELS TÈXTILS

Encara que no t’ho creguis, són molt importants a l’hora de decorar i d’estar més còmodes. Pots optar per coixins o algun tipus de jocs de taula perquè llueixi a la taula. També hi ha persones que li agrada l’ús de catifes exteriors, perquè a l’hora d’entrar i sortir de casa, puguem netejar-nos els peus i no ficar pols a l’interior.

ALTRES COMPLEMENTS

Ara ja parlem d’opcions i gustos . Pots tenir gerros i elements decoratius d’exterior, però també, hi ha altres possibilitats com piscina petita inflables, una diana per jugar, un estenedor … D’altra banda, ara que comença a sortir el sol, si no tens tendal pots habilitar una zona d’ombra amb para-sols, per exemple. La cosa és que treguis el major profit a la teva terrassa i puguis gaudir-ne.

Aquestes són les nostres idees per treguis el major profit a la terrassa del teu pis de lloguer . Tens més? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + sixteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.