5 idees per treure profit al balcó del teu pis de lloguer aquest estiu

Atent, perquè si en el teu pis de lloguer tens un balcó és el moment de treure-li el màxim partit.

balco

Adequació

Comencem amb el primer pas, adequar aquest preciós balcó. Si el tens oblidat com si fos un traster, ha arribat el moment de treure totes les coses que fan nosa i netejar per gaudir de la balconada del teu pis de lloguer de cara a les temporades primavera-estiu.

Mobiliari

Si hi ha lloc suficient, planteja’t la possibilitat de col·locar una tauleta amb almenys 2 cadires. Els teus inquilins s’imaginaran esmorzant al balcó del teu pis de lloguer a un assolellat matí de diumenge. Però compte, si ja tens mobles, procura cerciorar-te que estan en perfecte estat i són utilitzables.

Tocs verds

Les plantes aporten frescor, tots els sabem, però a més li donen un toc vistós i campestre a qualsevol espai. Amb uns quants testos, penjolls o no, com tu triïs, li donaràs un toc de bon gust a la balconada del teu pis de lloguer. A més, ho faràs molt desitjable!

Contra el sol

En molts llocs de l’estat el sol aviat es tornarà abrasador. Que el sol no faci que els teus inquilins no puguin gaudir de la balconada del teu pis de lloguer! Un tendal igual és massa inversió, però amb un para-sol bonic pots apanyar un ampli espai d’ombra. D’altra banda, en moltes grans superfícies venen materials per cobrir els laterals de la balconada de forma bonica i natural.

A gaudir!

Està tot? Doncs a gaudir! Els teus inquilins aprofitaran el balcó del teu pis de lloguer per a relaxar-se i passar estones divertides sota el sol. No et costa res i el teu pis guanyarà en atractius, garantit!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.