Aquest estiu evita lladres en el teu pis de lloguer

Tot i que encara no hem tornat a la normalitat, sembla que les fronteres es van obrint i que per fi podem començar a viatjar i a organitzar les vacances . Si ets dels que ja té preparades les maletes per gaudir aquest estiu, pren nota dels nostres consells d’avui perquè el teu pis de lloguer i les teves pertinences quedin protegides .

Tips per evitar robatoris en un habitatge de lloguer

Durant l’últim any els robatoris en cases han baixat a causa dels confinaments i a les restriccions de mobilitat, encara que aquests estan patint un lleuger ascens per la fi de l’estat d’alarma i la tornada a la normalitat.

Segons els experts, els robatoris en un habitatge de lloguer es tracten d’un dels delictes més fàcils d’evitar i és que els lladres avaluen els riscos i les possibilitats abans d’entrar en un immoble, de manera que aplicant unes senzilles tècniques enviarem un missatge dissuasori als lladres.

Hàbits personals a cuidar

Ull a les xarxes socials!

Els likes i seguidors cada vegada són més importants per a la nostra societat, però, un excés d’informació sobre el què fem, on ens anem o l’interior de la nostra casa són un punt d’atracció per als amics de l’aliè. Si has d’agafar pròximament les maletes evita deixar cap pista en els teus perfils i espera a acabar les vacances per compartir les teves experiències.

Protegeix els objectes de valor

Evita deixar coses de valor a casa o al menys que no estiguin a primera vista. Guarda’ls en zones segures i de difícil accés, a més és recomanable anotar els números de sèrie d’electrodomèstics, ordinadors, aparells de fotografia, etc. Doncs t’ajudarà a identificar-los en cas de ser robats.

Demana ajuda a veïns o amics

Res com la visita d’un veí al teu pis de lloguer per a regar les plantes, ventilar la casa o moure cortines i persianes. Aquesta estratègia sempre funciona ja que permet donar la sensació que hi ha moviment a la casa i que s’està vivint.

Crea ambient de normalitat a l’habitatge

Si els veïns o amics no poden fer-te un cop de mà hi ha altres estratègies que foragitaran als lladres del teu pis de lloguer. En primer lloc, abans de marxar de vacances, comprova que finestres i portes queden completament tancades. D’altra banda, pots fer una mica de roba estesa, les persianes a mitja altura o si disposes de l’últim en tecnologia, programar l’encesa i apagada de llums del teu pis. D’altra banda, et recomanem que no desactivis la llum ni el timbre, és el primer que comproven els lladres.

Sistemes de protecció d’habitatges

Si vols gaudir encara més tranquil de les teves merescudes vacances i no portar-te en ple bany a la platja l’ensurt de rebre una trucada alertant-te que han entrat a casa teva, hi ha altres sistemes de protecció que pots instal·lar en el teu pis de lloguer :

Porta blindada

Més difícils d’obrir i un gran element dissuasori ja que els lladres donen els seus cops amb el temps mesurat i eviten perdre-ho en haver d’obrir portes complicades.

Alarma de seguretat

Una central estarà pendent de què passa en el cas que soni i un equip de seguretat comprovarà l’habitatge. També moltes persones utilitzen falses alarmes com a sistema dissuasori, però, encara que això pot reduir les possibilitats que entrin a casa, no són efectives.

Reixes i barrots

Instal·la-les en finestres, balcons, terrasses, sobretot en aquells accessos a la casa que es trobin en baixos, primers pisos …. On és més fàcil entrar-hi.

Esperem que els nostres consells et serveixin per gaudir de les teves vacances, no ho dubtis, aplica’ls i mantindràs el teu pis de lloguer i les teves pertinences segures 😉

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.