Com fer perquè el teu pis de lloguer sembli més gran

Distribuir correctament un pis de lloguer no només ens ajudarà a tenir una vida més còmoda sinó també, perquè llueixi millor i aprofitem al màxim l’espai. En aquesta entrada t’ensenyem a treure el màxim profit a l’habitatge ja que el teu pis llueixi més ampli i organitzat.

Trucs d’interioristes perquè una casa sembli més gran

Tot bon interiorista té els seus  trucs per distribuir un pis de lloguer  de la manera més òptima i alhora, aconseguir que la casa sembli de catàleg. Us desvetllem els secrets més útils i millor guardats pels  experts en decoració .

El color que dóna amplitud

Neteja, ordre, puresa i amplitud . El blanc és la tonalitat ideal si volem que el nostre  pis de lloguer sembli més gran , i és que, encara que per a alguns sigui un color una mica insípid i que tendeix a embrutar-se ràpid, avui dia tenim disponible al mercat centenars d’opcions que ens permeten apostar per ell. Pintures plàstiques, de fàcil neteja i amb un toc de brillantor que faran destacar cada espai de la vivenda. L’efecte òptic que aconseguiràs serà inigualable.

Un altre truc que funciona molt bé és el de pintar portes i armaris en les  mateixes tonalitats i colors  que les parets, així  aconseguiràs més amplada  en espais tancats i passadissos.

Mobiliari, dimensions i usos

Moltes vegades us hem explicat la importància que té  escollir bé el mobiliari d’un pis de lloguer . A més que s’ajusti als teus gustos, és important que sigui d’acord amb la casa i que les seves dimensions no excedeixin les estances per no perdre espai. Un altre aspecte que han de complir, si vols guanyar uns metres quadrats al teu pis de lloguer, és que siguin tan funcionals com sigui possible i multiusos, d’aquesta manera no sobrecarregaràs les habitacions i el trànsit a la casa serà més àgil.

  • Aprofita les altures: Sempre pots treure més partit a una paret: una prestatgeria sobre la porta o la finestra, un mòdul pont sobre el llit… sense que et robin amplitud.
  • Mobles lleugers: Millor amb vidre.  Vitrines, taules, prestatgeries amb portes de vidre que deixen passar la llum. També és bona opció la  fibra.  Una butaca petita o unes tauletes auxiliars. Pots completar amb un llum de sostre o de sobretaula. Les fibres deixen veure a través seu.

Una altra manera de fer servir els tèxtils

Al contrari que als països nòrdics, on les cortines o persianes no prenen importància, per a nosaltres és un element essencial que ens ajuda a mantenir la nostra privadesa. Tot i això, a l’hora d’escollir aquest tipus d’elements decoratius, és important que estudiem en profunditat el tipus de tela o el seu gruix, ja que són claus per permetre passar la llum i per aconseguir més amplitud al nostre pis de lloguer. Per tant, les cortines sempre de teles fines i tonalitats clares, si vols guanyar espai, aposta per estors o paravents, que s’adaptaran millor a l’espai de la finestra.

Quant a les catifes, en col·locar-les i cobrir el terra, sempre ens mengem una mica d’espai visual, el recomanable és evitar-les i deixar el terra  lliure, sense textures o colors que limitin, així creem una sensació de major continuïtat i amplitud.

Optimitzar espais

A l’hora de distribuir bé una habitació és important que definim cada espai i creem zones concretes on hi hagi espai de trànsit entre si. Per aconseguir això, a més a més d’un bon pla de decoració, haurem de mantenir sempre un cert ordre. L’ordre ens ajuda a crear moviment i d’aquesta manera recorrem visualment les estances, provocant un efecte òptic d’amplitud a casa nostra.

Què et semblen els nostres consells perquè un pis de lloguer sembli més gran? Explica’ns si tu també tens trucs, et llegim.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.