Com renovar el bany del teu pis de lloguer sense gastar-se molts diners

El bany del pis que vols llogar aquest és antic i vols donar-li un rentat de cara? Et donem 5 trucs senzills que pots fer tu mateix per estalviar-te uns diners.

1. Llum i color

Renovar el bany i no gastar molt no és tasca impossible. El nostre primer consell, si no vols ficar-te en obra, és donar un toc de color a les rajoles. No cal canviar-les, brotxa, pintura especial i en un tres i no res, el teu bany semblarà un altre.

Un altre aspecte que donarà un toc innovador al bany del teu pis de lloguer, és una bona il·luminació. Digues adéu a les bombetes incandescents i aposta pels LED, són una mica més cars a les botigues, però es veu compensat en la factura de la llum.

2. Canvia els accessoris

Tovalloler, porta-rotlles, saboneres … Tots els elements i accessoris del teu bany són fàcils de renovar i barats, si vas a un dels milers de macro botigues de reformes. A més, la seva instal·lació és molt senzilla i pots fer-ho tu mateix, aposta pel DIY! I treu tot allò que tingui esvorancs o aquest passat, faràs més cridaner el teu pis de lloguer.

3. Sòls laminats …

O com dir adéu a les enutjoses reformes. I és que no cal que per renovar el bany llevants terra. Al mercat cada vegada és més comú trobar làmines de sòl, semblants als folres dels llibres de l’escola, però decorats i especials per a usar en qualsevol part de la casa. Hi ha centenars d’opcions: imitacions de sòl de fusta, de gresite amb efecte laminat …. Tot un catàleg de varietat!

4. Cortines noves o mampara

Segons sigui el pressupost que tinguis per renovar el bany del teu pis de lloguer, pots optar per canviar les cortines de la dutxa, donarà sensació de neteja o apostar per una mampara, que encara que són una mica més cares, es caracteritzen per ser duradores i resistents .

5. El cotó no enganya

El punt més important, sense neteja cap canvi val. Una neteja en profunditat farà que el teu pis de lloguer sigui irresistible. Per a aquests llocs que es resisteixen a la brillantor com les aixetes o les juntes, també et donem uns consells:

Aixetes: Perquè brillin i no tinguin restes de brutícia, frega amb mitja llimona, aclareix amb abundant aigua i per rematar, seca amb un drap net

Juntes: Una tassa de lleixiu en un litre d’aigua, polvoritza la barreja i deixa actuar. Passats uns minuts, ajuda’t d’un fregall i llest! Ni rastre de juntes negres ni brutes.

Aquí tens els nostres 5 consells per renovar el bany del teu pis de lloguer sense gastar molts calers. Se t’ocorren més? ¡Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.