Com treure l’olor a mascota del teu pis de lloguer?

Els que tenim animals de companyia sabem que hi ha vegades que el nostre pis s’inunda de la seva olor i per a nosaltres és important que no s’apoderi de l’ambient i que la primera sensació olfactiva a l’entrar a casa sigui a net i perquè no, a gessamí. L’olor de les mascotes de vegades és molt poderós, però si segueixes els nostres consells aconseguiràs que la casa sempre faci bona oloreta.

TRUCS PER ACABAR AMB LA MALA OLOR EN EL TEU PIS DE LLOGUER

Sabies que l’olor dels gossos és més fort que d’altres mascotes. Encara que en general totes les mascotes tenen la seva olor particular, la dels cans, és més intensa, d’aquí la importància de controlar-la si en tens un al teu pis de lloguer. A banda de la peculiaritat olfactiva de cadascun (algunes persones som més sensibles que d’altres), l’olor d’una casa a l’entrar diu molt de nosaltres a les visites, amics, familiars i com no, al propietari de l’immoble. Perquè el teu pis de lloguer sempre faci bona olor, aquí tens els trucs definitius per acabar amb la mala olor d’una mascota.

VENTILA

Independentment que tinguis una mascota o no en el teu pis de lloguer, l’acció de ventilar és obligatòria. I és que, a més de purificar i renovar l’aire, ajuda a evitar problemes com la condensació.

Per a aquells que teniu mascotes en el vostre pis de lloguer, és molt important que la ventilació de la casa es faci de forma rutinària diàriament, i que mantinguem les finestres obertes una mica més temps del que és habitual, entre deu i quinze minuts. D’altra banda, en èpoques de fred, pots ajudar a relaxar l’ambient amb l’ajuda de purificadors d’aire, encara que evita ambientadors o essències, la barreja d’olors només empitjora la situació.

LA TEVA MASCOTA SEMPRE NETA

Com saps els gossos no cal rentar-los diàriament, sinó que aproximadament, i depenent del seu tipus de pelatge han de passar unes setmanes entre dutxa i dutxa. Perquè et serveixi de referència:

  • Gossos de pèl llarg: una vegada cada quatre setmanes.
  • Gos de pèl mitjà: un cop entri cada quatre i sis setmanes.
  • Gossos de pèl curt: un cop entri cada sis i vuit setmanes

És crucial el rentat de l’animal, ja que acumula brutícia i, per tant, olor, que pot acabar impregnant cada racó de la casa. D’altra banda, hi ha amos de mascotes que tenen els seus propis trucs per entre bany i bany, evitar olors, com netejar la mascota cada vegada que torna del carrer, passar-li tovalloletes humides o fins i tot utilitzar xampús en sec.

SALUT BUCODENTAL

Moltes vegades, la mala olor prové de la boca dels nostres gossos. Avui dia podem trobar centenars d’opcions en les grans superfícies que a més de ser un premi per als més estimats de la nostra llar, suposen un sistema de neteja de les dents dels nostres gossos.

POSADA A PUNT DIÀRIA DE CASA

Viure amb mascotes té centenars de beneficis, però també algun contra i és que la neteja del nostre pis de lloguer deu ser més exhaustiva i precisa. Escombrar i aspirar és un diari gairebé obligatori, i que dir de passar la pols i fregar el terra una mica. Amb una rutina de neteja diària, el teu pis de lloguer lluirà brillant.

TRUCS LOW COST

Per acabar amb l’olor de mascota en el teu pis de lloguer hi ha trucs de tota la vida, els típics de l’àvia que són fàcils d’aplicar i barats:

  • Vinagre de poma, un rajolí a l’aigua amb el qual fregues i l’olor desapareixerà.
  • Bicarbonat de sodi, en poca quantitat, col·locat a les zones habituals on la teva mascota sempre està, deixa-ho una nit actuar, sense que l’animal s’acosti i retira-ho a l’endemà i veuràs com l’efecte és al·lucinant.

Segueix els nostres consells i presumeix de pis de lloguer i mascota. Tens algun truc per acabar amb l’olor de mascota en el teu pis de lloguer? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + seventeen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.