Descobrir com elaborar un contracte d’arrendament

Molts propietaris arribeu fins a nosaltres amb grans dubtes. Una de les preguntes que més vegades ens feu té a veure amb com elaborar un contracte d’arrendament. Avui us volem ajudar, t’ho perdràs?

contracte de lloguer

Llei d’arrendaments urbans

Un contracte d’arrendament ha d’estar redactat de conformitat amb l’exposat en la Llei d’Arrendaments Urbans. Com elaborar un contracte d’arrendament 100% legal és la clau principal d’un lloguer, pren-te el temps que necessitis per assegurar-te que no hi ha res que se surti del marc legal.

Drets i obligacions

El contracte d’arrendament és el document legal segons el qual es regirà el lloguer durant tota la vigència del mateix. Per això, a l’hora de plantejar-te com elaborar un contracte d’arrendament has de tenir clar que cal especificar de forma clara, senzilla i comprensible quins són els drets i obligacions de propietari i inquilí.

Terminis

Un altre apartat important que has de tenir en compte per a l’elaboració del contracte d’arrendament són els terminis. Recorda especificar per escrit els temps de tot el que engloba el lloguer: durada de contracte, la renovació, devolució de la fiança … Són alguns dels temes que hauràs de tenir en compte pel que fa a temps es refereix.

Clàusules

El contracte ha d’articular per clàusules. Cada apartat ha de enfocar-se a un tema específic, d’aquesta forma davant qualsevol dubte, serà molt més senzill localitzar en quin apartat del document es troba la informació que necessites. Recorda que ha de ser un text senzill i fàcilment comprensible.

Lloguer Segur

Com fer un contracte d’arrendament suposa tenir en compte molts aspectes diferents, potser és molt interessant demanar ajuda professional. Com? A Lloguer Segur posem a la teva disposició al nostre equip jurídic. Com a especialistes en la Llei d’Arrendaments Urbans sabràs que el teu contracte és el millor possible.

No saps com elaborar un contracte d’arrendament? T’ajudem!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

five − four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.