Els barris més econòmics de les grans ciutats

Des de fa uns anys el mercat del lloguer travessa un dels seus pitjors moments: la demanda als principals nuclis urbans no deixa d’augmentar i l’oferta no ho fa de manera similar. Per contra, ha baixat en molts casos, a causa d’una barreja de factors circumstancials i d’una gestió que de moment sembla haver estat contraproduent. Una proporció significativa de les famílies es veu obligada a destinar de mitjana un 45% dels seus ingressos només a pagar el lloguer, cosa que dóna bona mostra de la tensió a què ens referim.

Per això, avui hem decidit acostar els nostres lectors quins són els barris més econòmics dins de les ciutats més cares. Tot i que el preu continua sent elevat, són les àrees més accessibles per als que vulguin o hagin de llogar un habitatge.

Els preus del lloguer a les principals ciutats del país registren forts contrastos entre els seus districtes. A Madrid, la zona més assequible és el districte de Villaverde, on la renda mitjana que es paga per un habitatge és de 836 euros. Horta Guinardó és l’àrea més accessible de Barcelona, ​​amb una mitjana de 1.011 euros, fet que la converteix en la ciutat més cara per viure del país.

En canvi, entre les grans capitals les més econòmiques són Sevilla i València. En concret, el districte de Cerro-Amate, a la capital andalusa, on es paguen una mitjana de lloguer de 712 euros, és el més barat. Poblats Martitims, a València, el segueix en segona posició, amb una renda mitjana de 799 euros.
Ciutat Jardí és el districte més accessible de Màlaga, on, de mitjana, la renda final acordada entre propietaris i llogaters se situà en 826 euros. Pel que fa a Bilbao, la zona més econòmica és Rekalde, on la renda mitjana es queda a 814 euros.

Si desitges rebre assessorament o tens algun dubte respecte a aquest o altres temes relacionats amb el lloguer no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a info@alquilerseguro.es .

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.