En què consisteix el SAI?

Durant els darrers anys Lloguer Segur ha seguit una estratègia basada en detectar les necessitats que els llogaters poden arribar a tenir en el seu arrendament per generar una resposta en forma de servei per a cadascuna.

D’aquest treball de recerca neix el Servei d’Atenció a l’Inquilí, o SAI , que consta de:

REALITZAR CORRECTAMENT EL CANVI DE TITULARITAT EN ELS SUBMINISTRAMENTS.

Una tasca per evitar, entre altres coses, el càrrec de rebuts que no corresponen a l’inquilí. AS Energy, la comercialitzadora energètica de Lloguer Segur , s’encarrega de realitzar aquestes gestions, perquè els llogaters no es trobin amb consums que no són seus, i només paguin pel que consumeixin, un servei englobat a la “Tarifa SAI”.

TELÈFON EXCLUSIU PER A L’INQUILI A LA RESOLUCIÓ D’INCIDÈNCIES.

Un canal prioritari on un equip d’especialistes gestionarà la resolució dels sinistres i incidències que es puguin produir a casa seva. En cas de ser necessària una reparació Lloguer Segur compta amb una empresa pròpia que s’encarregarà de solucionar-ho, General de Contractes i Energies.

ASSISTÈNCIES JURÍDIC-LEGAL PER ALS INQUILINS. 

La major part dels dubtes i consultes que rep Lloguer Segur, als més de 21.000 contractes en vigor, té a veure amb temes legals. Per aquest motiu, s’ha dimensionat un servei d’atenció telefònica exclusiu per a llogaters, des de l’àrea jurídica.

Aquest servei exclusiu per atendre els llogaters en un habitatge de lloguer a Espanya, es troba en una àrea privada on cada llogater pot disposar de tota la informació relativa al lloguer de manera centralitzada. Parlem de documents com ara: el contracte, l’inventari fotogràfic, la data de venciment, la renda, etc.

A totes aquestes prestacions se suma l’últim dels productes oferts per Lloguer Segur per als seus llogaters: els préstecs tous. Es tracta de mes de renda que el llogater pot sol·licitar en qualsevol moment i amb més avantatges que un préstec personal. Aquests préstecs és un servei premium que Lloguer Segur ha concebut per cobrir la manca de liquiditat amb què es troben molts llogaters amb freqüència.

Si tens dubtes sobre aquesta o altres qüestions no dubtis en contactar amb nosaltres a través de info@alquilerseguro.es

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 12 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.