En què consisteix el SAI?

Alquiler Seguro portem més de 15 anys acompanyant a llogaters i propietaris durant tota la vida del seu lloguer, ocupant-nos de tot i evolucionant per brindar-los un servei excepcional.

Aquesta filosofia es concreta al SAI (Servei d’Atenció a l’Inquilí), un conjunt de prestacions gràcies al qual acompanyem els nostres llogaters durant els 5 anys de lloguer, les 24 hores, els 7 dies de la setmana. D’aquesta manera us assegurem un servei personalitzat que dóna resposta a totes les situacions que se’ls poden presentar en el lloguer i us proporcionem una experiència única de la mà de professionals amb serveis reals.

QUÈ INCLOU EL SAI?

Àrea privada: els llogaters compten amb una àrea privada totalment digital on tindran accés als documents personals, les factures ia un entorn amb uns serveis únics per ser client SAI, a més de l’acompanyament d’un gestor personal.

Gestió de sinistres i incidències: els llogaters disposaran d’un equip d’especialistes que estaran a la vostra disposició per donar resposta i gestionar possibles incidències relacionades amb el lloguer.

Subministraments energètics: tindran els subministraments de llum i gas al seu nom a l’hora d’entrar a l’habitatge per estalviar-los temps i que no s’hagin d’ocupar de res. A més, tenen una tarifa SAI creada especialment per a llogaters de Lloguer Segur.

Préstec SAI: per ser llogater de Lloguer Segur i estar acollit al Servei d’Atenció a l’Inquilí, tenen perconcedit un préstec equivalent a un mes de renda, que podran tornar durant els dotze mesos següents.

Assessorament jurídic: disposaran dassessorament jurídic a través dun telèfon exclusiu on podran resoldre els seus dubtes legals.

Accés a promocions exclusives:  gràcies als acords que tenim amb diferents empreses, podem brindar nombrosos avantatges a preus molt competitius com, per exemple, matalassos per a la nova llar, fibra, televisió i promocions englobades dins del programa “Inquilí Perfecte”.

Si tens dubtes sobre aquesta o altres qüestions no dubtis en contactar amb nosaltres a través de info@alquilerseguro.es

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.