L’ARBRE DE NADAL MÉS ORIGINAL PER AL TEU PIS DE LLOGUER

Arriba la setmana de la decoració nadalenca per excel·lència. Moltes llars, aprofiten el pont de la Constitució per plantar l’arbre, garlandes i garlanda per tota la casa. En Lloguer Segur ens avancem uns dies i us portem els arbres de Nadal més originals , i alguns DIY, ideals per muntar en els vostres pisos de lloguer.

L’ULTIM EN ARBRES DE NADAL PER AL TEU PIS DE LLOGUER

PER A HABITATGES AMB POC ESPAI

ARBRE DE CORDA

Una bona idea si tens poc espai a casa o si tens alguna paret completament buidada. Per muntar és senzill, només cal dibuixar la silueta amb llapis a la paret i anar fixant amb una mica de cua de contacte la corda sobre el llenç. Pots decorar-lo amb motius de la natura i fins i tot afegir-li alguna bola enganxada, però alerta!, recorda que no has de fer malbé la paret del teu pis de lloguer, ni foradar-la.

ARBRE DE BRANQUES

Cent per cent natural donarà un toc romàntic al teu pis de lloguer. Per fer-ho, aprofita un passeig pel camp i recull branques d’arbre seques. Pots pintar-les o deixar-les al natural. A l’hora de col·locar-lo, una mica de cola i unes llums ho faran brillar.

Vist a decomanitas

SOBRE PRESTATGERIA

Ideal per aprofitar al màxim l’espai. Pots muntar-ho sobre qualsevol prestatgeria que tinguis lliure, però, com fer-ho?. Recull diferents caixes que tinguis a mà i fica-les en paper de regal, després organitza-les en forma de puzle fins que aconsegueixis la forma d’un arbre.

Vist a milideas

DE WASHI TAPE

Aquest arbre és perfecte per als amants del DIY. En aquest blog us hem parlat en moltes ocasions sobre el washi tape, una cinta adhesiva estupenda per decorar sense fer malbé les parets, t’atreveixes?

Vist en gripaus i princeses

PER ALS QUE NO TENEN TEMPS

El temps no està renyit amb les festes nadalenques i, sinó que li diguin als creadors d’aquesta fantàstica idea, una tela desplegable amb arbre de Nadal incorporat. Perdem l’encant de posar el garlanda, però no l’esperit nadalenc.

Vist a pinterest

PER A HABITATGES AMB ESPAI

ARBRE DE LLUMS LED

Molt recomanat. Necessitaràs comprar alguns rotllos de tires led i ubicar-les a l’inici des del sostre, d’aquesta manera cada tira baixarà creant la forma d’un arbre de Nadal.

vist en pinterest

AMB UN TOC DIFERENCIADOR

Si ets dels que prefereixen els arbres clàssics una bona idea us proposem aquesta gran idea per destacar.

Vist a pinterest

PER ALS QUE HO APROFITEN TOT

Només necessites una escala i tota la teva imaginació per decorar. T’atreveixes?

Vist en arbre de Nadal eu

PER ALS AMANTS DEL RECICLATGE

Econòmic i sobretot original. No podem resistir-nos a compartir amb vosaltres aquesta enginyosa idea de decoració nadalenca.

Vist a pinterest

Us atreviu amb les nostres idees originals de decoració nadalenca o preferiu els clàssics? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.