Les 5 preguntes que t’has de fer quan posis un pis de lloguer

Si estàs a punt de convertir-te en propietari d’un pis de lloguer, segur que al teu cap s’acumulen un munt de preguntes. Avui et donem la resposta a les 5 preguntes que has de formular-te sí o sí, atenció!

preguntes lloguer

Què he de saber?

Has de saber moltíssimes coses, però comença per aprendre unes nocions bàsiques de la Llei d’Arrendaments Urbans: fiança, terminis, durada del contracte … És molt important que tinguis clar teus drets i obligacions com a propietari en el lloguer ‘T’evitaràs confusions i problemes!

Com ho faig?

Llogar no és fàcil i menys si parteixes de zero. Cal saber un munt de coses perquè tot vagi rodat. Quin és el secret d’un bon lloguer? Comença demanant ajuda a professionals. Sempre partiran d’un coneixement profund de la situació real del mercat i podran assessorar-te en tot el que necessitis.

Quant de temps necessito?

Si tot va com a molt en 15 dies tindràs el contracte signat i al nou inquilí vivint en el teu pis de lloguer. Sense un bon preu i una bona promoció de l’immoble possiblement el procés de prolongarà en el temps més del recomanat. Quan més tardis en llogar el pis, més tardaran en treure-li rendibilitat.

Com sé si és un bon llogater?

No és gens fàcil … A Lloguer Segur fem un complet scoring financer a tots els candidats a inquilins per assegurar-nos que un llogater perfecte viurà en el teu pis de lloguer. No has de fiar-te per complet de les aparences, així que confia en nosaltres i t’ajudarem a tenir una radiografia completa de la situació economicofinancera del teu nou inquilí.

Quin preu li poso a la renda?

Si és massa alt no alquilarás i si és massa baix perdràs rendibilitat. L’ideal és fixar el preu tècnic, aquell que es creua entre l’oferta i la demanda i que et farà maximitzar la rendibilitat i seguretat del teu lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.