Quan es considera un propietari com a gran tenidor en una àrea tensionada?

Probablement, en els darrers mesos hagis sentit a parlar dels conceptes a què fem referència al títol. Tot i això, la nova consideració que en fa l’actual normativa en matèria d’habitatge ha generat dubtes respecte als límits entre tots dos.

GRANS TENIDORS

Es tracta d’aquella persona física o jurídica que sigui titular de més de deu immobles d’ús residencial o que posseeixi una superfície construïda de més de 1.500 m2 destinada a aquest fi. En aquesta definició no s’hi inclouen garatges ni trasters.

Però, què passa si estem en una àrea tensionada? En aquest cas, la Llei determina que els grans tenidors són els propietaris de cinc o més immobles d’ús residencial. Per a aquesta consideració és requisit indispensable que aquests immobles es trobin dins de la zona tensionada.

PETIT TENIDOR

En aquest cas, la definició és més senzilla, atès que la Llei estableix que tot aquell que no compleixi les condicions per ser gran tenidor serà considerat com a petita tenidor.

COM POT AJUDAR-TE LA GESTIÓ PATRIMONIAL DE LLOGUER SEGUR?

Des de la línia de Gestió Patrimonial de Lloguer Segur ens encarreguem d’obtenir la rendibilitat més gran de les teves propietats gràcies a l’atenció personalitzada d’un gestor expert que gestionarà la teva cartera immobiliària. D’aquesta manera, tu no t’has de preocupar per res.

Amb el nostre servei de Gestió Patrimonial tindràs garantia de cobrament, liquiditat immediata i incrementaràs el teu patrimoni amb la seguretat d’un control més gran sobre aquest. Així, Lloguer Segur manté un sòlid compromís amb els seus clients per oferir-los les garanties més grans en les seves operacions immobiliàries i els serveis que millor s’adaptin a les seves necessitats.

Trobaràs més informació sobre els nostres serveis a https://www.alquilerseguro.es/gestion-patrimonial

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.