Sorprenent! Coses que no sabies que cobreix l’assegurança de la llar

Segur que tens la pòlissa íntegra de la teva assegurança de llar, però alguna vegada t’has parat a llegir-al detall? Molt atent al post d’avui, parlarem de totes aquestes coses que cap sabíem que cobreix l’assegurança.

assegurança llar

Lectura avançada

El primer de tot és saber que si no llegeixes el 100% de la teva pòlissa de llar, segurament en algun moment acabaràs per fer-te càrrec econòmicament de coses que tens cobertes. En definitiva, sinistres, trencaments o accidents que hauria d’assumir la companyia a la qual pagues cada any.

Robatori

És clar que un robatori dins del teu domicili te’l cubrirà, però si al carrer pateixes un robatori amb violència o intimidació, l’assegurança de la llar cobrirà la pèrdua. Si et veus en una situació així i vols saber quant et pagaria la companyia revisa bé el quadre de garanties de la pòlissa que tens contractada.

Coses que es trenquen

Atenció, perquè pot trencar-se alguna cosa a casa teva i potser no hi penses. Miralls, vidres, vitroceràmica, marbres, granit o fins i tot els sanitaris. Si es trenquen per un accident, l’asseguradora s’encarregarà de reposar-los.

Serralleria

Sembla una bogeria, però hi ha moltes companyies que et cobreixen certs serveis de serralleria. Per exemple, si en obrir o tancar la porta se’t trenca la clau dins t’ho repararan sense problemes.

Danys a terceres persones

També conegut com a responsabilitat civil, sabem que si per una avaria a la rentadora al pis de sota té humitats, la teva assegurança de la llar t’ho cobrirà, però hi ha molts més casos dels que coneixes. Per exemple, si durant un sopar li trenques de forma involuntària les ulleres a un convidat, l’assegurança es farà càrrec o si es cau un test del balcó i danya un cotxe, també. El RC cobrirà els danys que de forma involuntària que puguem causar a algú.

Recorda, encara que sembli un manual d’instruccions molt poc desitjable, llegeix-te íntegrament la pòlissa de la teva assegurança de la llar. Tingues clares les cobertures que tens contractades i les que no i no tornis a gastar diners en solucionar una cosa que has cobert.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − six =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.