Treu el màxim partit al teu rebedor!

Quan parlem de dedicar temps a la decoració i organització dels espais de casa nostra, el rebedor (o hall d’entrada) no sol rebre gaire atenció. Tot i això, no només cal considerar la seva funcionalitat sinó que a més, és la carta de presentació de casa nostra, el primer que veuran les visites. Per això val la pena dedicar-hi temps. En aquest article et donarem algunes claus.

Si bé és cert que en alguns casos pot ser molt ampli en altres, és diminut. Tot i així, els aspectes que hem de tenir en compte a l’hora de decorar-lo es poden adaptar a la majoria dels casos.

  • Naturalitat: el millor és optar per un ambient relaxat, amb colors neutres i textures naturals. El beige, blanc, gris clar i elements de vímet són un bon exemple. A més, donaràs un toc extra de joia i tonalitat incloent alguna planta.
  • El mobiliari: com hem avançat, els materials naturals són una gran elecció. Parlem de fusta, vímet, bambú i similars. Com es podria esperar, l’elecció del mobiliari dependrà de l’espai de què es disposi: hi ha rebedors que només admeten un petit moble o una lleixa i altres on pots ubicar fins i tot un petit sofà. És interessant optar per algun element amb calaixos, perquè puguis guardar claus i altres elements.
  • El mirall: és un clàssic a l’hora de decorar el rebedor. No només ens servirà per mirar-nos abans de sortir de casa, sinó que generarà una sensació extra d’amplitud. A més, trobaràs models adequats a qualsevol decoració que facis servir.
  • Penjador paraigüer: es tracta de dos elements fonamentals en un rebedor. El penjador no només et servirà com un lloc extra d’emmagatzematge on col·locar el teu abric en arribar, sinó també per a bosses, barrets, etc.
  • Detalls que has de tenir en compte: el millor és que la decoració o “l’atmòsfera” del rebedor guardi coherència amb la resta de la casa. D’altra banda, en tractar-se del primer que veuran les visites (a més de tenir una mida reduïda, normalment) és crucial que sempre estigui ordenat i no s’utilitzi per a res més. És molt recomanable, si es pot, incloure un petit moble sabater on poder-se descalçar en arribar i utilitzar les sabatilles de caminar per casa. D’aquesta manera evitarem brutícia i contaminació creuada.

Com veus, no és difícil comptar amb un rebedor bonic i funcional si en coneixes els aspectes més importants. Amb poc desemborsament i una mica de creativitat la teva casa pot oferir una primera vista acollidora i funcional que no deixarà ningú indiferent.

Si tens més dubtes respecte a aquest o altres temes no dubtis a contactar amb nosaltres a través de info@alquilerseguro.es

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.