4 grans mentides sobre el lloguer de pisos que alguna vegada t’han explicat

Avui volem acabar amb els mites sobre el lloguer, volem esborrar aquelles frases que algun cop has sentit i que s’allunyen de la realitat, així que, ¡canvi de xip! i atents a aquestes grans mentides que s’expliquen sobre el lloguer de pisos i que mai heu de repetir.

 

“Comprar és millor que llogar”

Digues adéu a aquest mite tantes vegades pronunciat. Des de l’esclat de la bombolla immobiliària, comprar ja no és opció. Segons les últimes dades publicades pels principals portals immobiliaris, una de cada cinc persones a Catalunya, decideix viure de lloguer, gràcies a la flexibilitat que aquest li concedeix.

D’altra banda, cada vegada són més els propietaris els que decideixen llogar el seu pis, abans de vendre’l o tenir l’immoble buit.

“Llogar a estudiants no convé”

“Que si muntaran festes”, “que si la comunitat de veïns es queixarà” … Per res! Els estudiants són un dels millors nínxols de mercat en el lloguer. Demanden pisos per llogar durant llargues temporades i a més, són bons pagadors, ja que solen estar recolzats per la família. Tenen cura de l’immoble i els propietaris estan encantats de tenir-los com a inquilins.

“Amb el lloguer et pagues la hipoteca sense problemes”

Error gravíssim! Mai s’ha de de fixar el preu del lloguer del pis en el que es paga d’hipoteca. Primer, no aconseguiràs llogar, i en el cas que ho consiguieses, acabaràs perdent diners, ja que els inquilins no romandran molt temps en el teu pis de lloguer. Com sempre et diem, a l’hora de fixar la renda d’un habitatge que vols llogar, aquesta s’ha de basar en el “preu tècnic” que maximitzarà la rendibilitat i seguretat del teu lloguer.

“Em destrossaran el pis”

Impossible! Perquè ens encarreguem que els inquilins que entrin al teu pis siguin els inquilins perfectes. Busquem el millor candidat per al teu pis de lloguer, realitzem un Scoring, estudi financer sobre la capacitat de pagament, elaborem els contractes d’acord amb la LAU i romanem al teu durant tota la vida de l’arrendament.

No et deixis portar per el que et diuen, en el lloguer de pisos, els professionals som els que realment en sabem.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + eight =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.