5 consells per la mudança perfecta

Pis de lloguer  nou, vida nova. Noves il·lusions, projectes, veïns i una mudança per organitzar. Quan parlem de mudances a tots ens entra un petit calfred, centenars de caixes, roba, mobles, maletes … i no deixem de preguntar-nos d’on ha sortit tot això. En aquesta entrada et donem aquests trucs imprescindibles que faran la vida més fàcil a l’hora de canviar-te de pis de lloguer .

CONSELLS PER FER LA MUDANÇA PERFECTA

ORGANITZACIÓ PER ÀREES

El primer pas d’una mudança perfecta està en l’organització. El més important és no ser caòtic, així que hem d’anar recollint per habitacions i no començar per la següent fins que s’hagi acabat per completa la d’inici. A l’hora d’afrontar com  guardar de la millor manera possible totes les nostres coses , és molt important que ho separem per temàtiques, de tal manera que la roba vagi en una caixa exclusiva i marcada. El mateix farem amb sabates, vaixella o elements decoratius.

Alerta! És molt important que guardem tot correctament, d’aquesta manera evitarem trencaments o fins i tot haver de planxar tota la roba.

Un consell molt pràctic perquè res es faci malbé en la teva mudança, i després tinguis disgustos, és que protegeixis amb un bon embolcall les coses fràgils i que marquis la caixa amb conceptes com: fràgil, delicat o alerta, d’aquesta forma tant si fas la teva la mudança, com si contractes a una empresa especialitzada, hi haurà més precaució de cara a transportar o dipositar a terra.

NETEJA INTEGRAL

Arribat el punt d’haver de buidar tots els armaris, és un bon moment de fer neteja. Tots tendim a  guardar coses que mai fem servir . Els típics pantalons que no ens entren i tenim a l’armari per quan ens aprimem, la figureta que ens va regalar la nostra tieta, que no t’acaba de convèncer, o la iogurtera que et van regalar pel teu casament, tot i que en siguis al·lèrgic. Tot el que no facis servir o el regales, o el vens o ‘a les escombraries!

La neteja d’objectes innecessaris és un dels trucs que més agrairàs a la  mudança al teu nou pis de lloguer , no només hauràs de traslladar menor coses, sinó que, de cara a organitzar la teva nova casa, tindràs més espai lliure.

El punt de neteja és clau perquè no traslladis coses de més, està clar que el que no has fet servir fins ara, no ho utilitzaràs després, per això, encara que ens faci una micona de mal, cal desprendre’s de les coses que ocupen lloc en el nostre pis de lloguer i que mai en fem servir.

NO ET DEIXIS RES

Si realment t’organitzes bé no et deixaràs pas res, però tampoc has de fer-ho si hi ha alguna cosa que no vulguis, és preferible que ho donis, regalis o el portis a la deixalleria. Quan ens canviem d’un pis de lloguer a un altre hem de  lliurar-lo en les mateixes condicions en què ens hi lliurem , és a dir, recollit i net.

A més, un cop finalitzada la nostra estada a l’immoble és el moment de fer el  canvi de subministraments al nou habitatge de lloguer . Recorda que hem de deixar tots els rebuts pagats i comunicar a la companyia subministradora la nostra nova adreça.

Un cop retornades les claus del pis de lloguer, queda pendent un altre tràmit molt important, la fiança . Ja saps que, si tornes el pis en perfectes condicions, no tens cap rebut pendent de pagament i has complert escrupolosament amb el pactat en el contracte, no tindràs problemes perquè te la torni la propietat. Si necessites una guia pràctica sobre com es fa el procés de devolució de la fiança, aquí t’ho facilitem.

BENVINGUT AL TEU NOU PIS DE LLOGUER

Ja amb totes les caixes en el teu nou pis de lloguer toca la segona part de la mudança més complicada, reubicar tot a la nova casa. Si no has tingut temps abans per fer-te un cronograma d’on vols col·locar tot no et llancis a desembalar! Situa cada caixa a l’habitació on correspon, per exemple: coberts, bateria i plats a la cuina, i aneu obrint i col·locant.

Encara que a priori sembli que trigaràs una mica més en obrir totes les caixes, aconseguiràs no veure tot pel mig, de manera que sentiràs que el pis, tot i tenir caixes pel mig, està ordenat. Un altre avantatge d’aquest sistema és que a mesura que vagis obrint i col·locant coses, deixaràs liquidada cadascuna de les estances.

En moltes ocasions us hem explicat des d’aquest bloc la importància de tenir tot en ordre com a sistema per viure millor i aprofitar a el màxim vostre pis de lloguer . Recorda que l’ordre no està renyit amb el temps, seguint uns simples hàbits diaris casa teva lluirà perfecta sempre i amb prou feines et traurà temps.

Un dels mètodes més coneguts a nivell mundial i més reeixits, són els consells d’ordre de Marie Kondo, en aquesta entrada us donem les claus perquè els armaris de casa sempre estiguin organitzats i trobis les coses a la primera.

Segueix els nostres consells i aconseguiràs fer la mudança perfecta en el teu pis de lloguer: ràpida, neta i sense complicacions. Tens dubtes? Pregunta’ns! Els assessors immobiliaris de Lloguer Segur , et responen i assessoren en tot el procés de lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.