5 coses que t’ajudaran a identificar un inquilí morós

Detectar un inquilí morós no és fàcil, ni molt menys. Des de Lloguer Segur avui us volem mostrar unes evidències més que palpables perquè detectis si l’inquilí que tens davant és morós o no. No t’ho perdis!

pis de lloguer

No et vol donar referències

Un no per resposta a la sol·licitud de referències hauria de fer saltar l’alarma. Si no amaga res, per què té problemes per a demostrar la seva solvència? Per què no vol parlar de les altres vegades que va llogar un pis? Comença demanant-li una nòmina, pregunta pel seu contracte laboral i per les seves anteriors experiències com a inquilí. El més probable és que t’ho faciliti tot sense problemes, sinó desconfia.

Molts pagaments a la bestreta

Aquesta situació és una mica com el refrany “diga’m de que presumeixes i et diré que et falta”. Hi ha molts morosos professionals que tracten de guanyar-se la confiança del propietari amb grans pagaments a la bestreta. No obstant això, moltes vegades amaga la intenció de deixar de pagar. De res servirà que t’aboni la renda de 6 mesos en signar el contracte si passat aquest temps no et torna a pagar més. Demana-li el mes de fiança, amb això és suficient, però assegura’t que és un llogater solvent i fiable i no un inquilí morós.

Dóna massa explicacions

Quan un possible inquilí comença a donar massa explicacions, desconfia… I si a més va de súper entès de la llei i coneix la Llei d’Arrendaments Urbans de memòria, pot ser un indici sospitós. És normal preguntar, és normal explicar-se, però sempre fins a cert punt. Si abans que tu li preguntis alguna cosa ja t’està responent amb un miler de voltes sobre el mateix tema, potser hauries de preocupar-te. No deixis que t’enredi, les aparences enganyen.

Petits retards

Un cop s’ha signat el contracte de lloguer les coses es compliquen. Si vols detectar un inquilí morós no permetis el mínim retard. La principal obligació de qualsevol arrendatari és complir amb els pagaments puntuals de la renda. Un petit retard no és problema, però si es converteix en norma estigues alerta, pot ser que tinguis al teu pis de lloguer a un inquilí morós.

Lloguer Segur

Des de Lloguer Segur posem els nostres 5 sentits a treballar per detectar a qualsevol inquilí morós i mantenir-lo ben lluny dels nostres propietaris. A través d’un complet scoring financer analitzem la solvència i viabilitat de tots els candidats a inquilí, per assegurar-nos que són 100% fiables. Gràcies a aquest procés, estem tan segurs de tenir l’inquilí perfecte, que som nosaltres els que et paguem puntualment els dies 5 de cada mes.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + 13 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.